Comentarii (22)
mieusa
mieusa  •  19 Iunie 2011, 14:52

Piti a vrut si avut putere la Steaua, dar n-are mintea si profesionalismul lui MM. Piti ramane un golanas, un triseur. Iar faptul ca un conducator de club nu are merite in succesul echipei ii arata din nou ignoranta. Din pacate in Romania inca meseriei de Conducator sau Manager de Club nu i se acorda importanta si respectul necesar. Becali a avut noroc si a realizat ca desi e inebunit dupa Steaua nu are cum s-o conduca singur. Ar fi interesanta o analiza a evolutiei acestei meserii de la revolutie (sau Valentin) incoace.

tristar
tristar  •  19 Iunie 2011, 11:23

Cat priveste plecarea din Ghencea a echipei, Gigi Becali sa se astepte la ce-i mai rau. Steaua nu va mai fi Steaua pe un alt stadion. Si va fi huiduit oriunde se va duce. Sa cada la pace cu MApN, daca poate, pentru ca locul Stelei este la ea acasa. S-ar putea sa aiba mari surprize si sa sacrifice acest an tocmai pentru caechipa va fi dezradacinata! Cat priveste pe Mitica Dragomir, javra asta nu vrea binele Stelei pentru ca e dinamovist neno_rocit. Prin declaratiile date, nu face altceva decat sa-l imbarlige pe Gigi. DACA STEUA PLEACA DIN GHENCEA, ADIO PERFORMANTE!

tristar
tristar  •  19 Iunie 2011, 11:17

Imi pare rau, MM, dar Bilasco, de care te-oi fi atasat sentimental (si te inteleg) trebuie sa plece de la Steaua. Nu are treaba cu mingea, nu simte ca un atacant de clasa, nu stie s-o faca pe langa fundasul de marcaj si sa atace permanent poarta, ce mai... Are meciuri in care nu face altceva decat sa dea cu capul aiurea in minge sau sa o intoarca la mijlocasi. Nu tu o combinatie cu ceilalti, o demarcare in adancime unde sa si-o faca pentru sut..Nimic frate! NU E DE STEAUA! Sorry! Si mai pierdem un an cu el in teren, cand acolo trebuia sa fie, de exemplu, fostul varf al Stelei de la greci (V. Iacob), in opinia mea, mult mai percutant!

tristar
tristar  •  19 Iunie 2011, 11:06

Ma bucura faptul ca MM si-a regasit "pasiunea" pentru aceasta echipa. Asta poate aduce emulatie in randul jucatorilor si rezultatele asteptate in timp. As dori sa-i sugerez o idee: sa faca tot ce poate si sa-i aduca pe COLLAUTTI (chiar daca are un salariu peste media Stelei) si pe BOURCEANU ( un mijlocas peste Banel si Bicfalvi, titular cert la nationala). Primul, in locul lui MORAES, pe care, il vad deja pierdut la bulgari. Giovani i-a mai tras o teapa varului Gigi si a mai luat si el un comision gras de la TSKA Sofia. Deh, ca intre veri! Cu exceptia lui Tatu, care pare fotbalist adevarat (nu l-am vazut), vom duce aceeasi lipsa de atacanti veritabili.

sica2ro200
sica2ro200  •  19 Iunie 2011, 10:14

bafta...

blue_sky
blue_sky  •  19 Iunie 2011, 09:28

A 1 e autostrada Bucuresti- Pitesti!!!!

dan1771
dan1771  •  19 Iunie 2011, 07:39

acuma se leaga de ca a pierdut Steaua cu Brasovul 3-0 acasa. mm are oamenii lui la Steaua care au facut figuratie si de-aia a plecat Laca. acuma o sa-l avem pe mm antrenor si levi si el decor la banca de rezerve.

costacurta
costacurta  •  19 Iunie 2011, 07:09

comenteaza toti parvenitii aici, eu unu, sincer nu am comentat niciodata o stire despre un alt club decat Steaua, dar cei care o fac le pasa de Steaua. Echipele lor numai atrag cu nimik.

silver13
silver13  •  19 Iunie 2011, 06:56

5 etape,atat rezista....ii spulbera gigiku....:))) fortza fc oaia

flo_ax
flo_ax  •  19 Iunie 2011, 06:31

Si mie mi se pare ca MM s-a schimbat in rau, a inceput cu balacareli si impresii de mare sef...insa,decat Becali, mai bine sa ia el deciziile...sa-l lasam sa faca ce stie si ce crede si vom vedea ce va fi

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează