FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR 0-1 >

Cine e salvatorul lui CFR Cluj? » Are o avere de 32 de milioane de euro!

Articol de - Publicat luni, 31 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 21:56

Ştefan Gadola, acţionar şi vicepreşedinte al clubului, a investit zilele trecute 1,5 milioane de euro pentru trupa din Gruia să poată primi licenţa pentru sezonul viitor


CFR avea datorii mari către angajaţi şi jucători pe anul 2013. Iar condiţia pentru ca echipa să obţină dreptul de a evolua în prima divizie şi în campionatul viitor era ca toate aceste sume să fie plătite pînă la 31 martie, data limită impusă de Comisia de licenţiere pentru depunerea dosarelor. Ardelenii se aflau într-un moment de cumpănă, fără bani pentru a plăti restanţele, daar salvarea a venit din partea lui Ştefan Gadola, 60 de ani, vicepreşedinte, acţionar şi sponsor al clubului din Gruia.

Pe lîngă poziţia ocupată în club, Gadola este şi vicepreşedintele unuia dintre sponsorii principali ai formaţiei lui Miriuţă, e vorba de EnergoBit. Aceasta este o companie din Cluj cu o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro ce este implicată în piaţa echipamentelor energetice.

Salvatorul CFR-ului, deşi deţine funcţia de vicepreşedinte, conduce compania alături de alţi doi asociaţi, cu toţii ocupînd poziţia de vicepreşedinte, firma neavînd preşedinte. Conform zf.ro, averea lui Gadola ar fi de 30-32 milioane de euro.


"Pentru o jumătate de oră, am fost în pericol să nu luăm licenţa! Pe undeva, în plină criză, e normal să existe probleme cu banii"
Ştefan Gadola, la DigiSport

"Vrem să terminăm pe primele trei locuri din sezonul viitor. Niciodată nu am vrut să cumpăr clubul sau să devin acţionar majoritar"
Ştefan Gadola, la DigiSport

"Sînt foarte fericit că s-au rezolvat problemele la echipă, sper să fie un nou început pentru noi"
Vasile Miriuţă, antrenor CFR

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
xnread
xnread  •  06 Aprilie 2014, 17:18
Postat de qwerty007 pe 31 Martie 2014, 17:19

Atunci Bucurestiul are o singura echipa de fotbal,Rapid,restul sunt echipe sovietice.

O lege a lustratiei in fotbal ?! Spre exemplu in locul echipelor bucurestene,Steaua si Dinamo sa fie reinviate Carmen si Unirea Tricolor ?! Poate prezenta o optiune daca se vrea...

dash.berlin
dash.berlin  •  05 Aprilie 2014, 15:22
Postat de crisliv pe 31 Martie 2014, 15:25

Pacat ca aceasta mizerie de echipa va continua sa existe. Clujul are o singura echipa de fotbal, UNIVERSITATEA CLUJ.

Corect !

daniaania
daniaania  •  05 Aprilie 2014, 13:23
Postat de crisliv pe 31 Martie 2014, 15:25

Pacat ca aceasta mizerie de echipa va continua sa existe. Clujul are o singura echipa de fotbal, UNIVERSITATEA CLUJ.

Zise el si mai sta la mititica 3 ani!!!Mergeti ma la furat de sine...frustratilor!!!Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează