FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cine îl vrea pe Cosmin Contra, după eșecul de la Dinamo + fanii din PCH au declanșat „operațiunea Rednic”

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 21:16 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 23:22

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a ieșit definitiv din grațiile lui Pablo Cortacero, care face tot posibilul pentru a-l demite pe „Guriță”. Contra e de acord cu demiterea, dar nu vrea să piardă niciun cent din clauza pe care o are în contract.

  • CONTEXT: Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, spune că va face modificări drastice pe banca tehnică, din cauza atitudinii și discursului antrenorului Cosmin Contra, 44 de ani. Detalii, AICI!
  • Următorul meci, Dinamo - Viitorul, în 16-imile Cupei României, se joacă sâmbătă, de la 20:45

Pentru Cosmin Contra, partida cu Viitorul va fi ultima pe banca lui Dinamo. Dezamăgit de promisiunile neonorate ale conducerii, fostul selecționer nici nu vrea să mai audă de Dinamo. Și nici Dinamo de el, Pablo Cortacero fiind iritat de repetatele ieșiri publice ale lui Contra.

 „Divorțul” se va oficializa, cel mai probabil, săptămâna viitoare, însă Contra vrea să primească, integral, suma de 300.000 de euro, ceea ce reprezintă clauza de eliberare pe care trebuie să i-o achite spaniolii. Contra a declarat răspicat că „nu mai vrea să audă din România”, însă e ademenit cu mai multe oferte. Una dintre ele e de la Al Ittihad, club antrenat în trecut și de Victor Pițurcă.

Cine vine la Dinamo? Fanii îl vor pe Rednic

Cum despărțirea de Contra e iminentă, Dinamo va trebuie să-și găsească rapid un antrenor care să rezolve criza din Liga 1, acolo unde „câinii” suferă. Cortacero l-ar vrea pe spaniolul Lucas Alcaraz. Totuși, fanii au o altă opinie și l-ar vrea înapoi pe Mircea Rednic, antrenorul-talisman al „câinilor”. 

Fanii au demarat și vor să aibă discuții tot mai serioase cu Mircea Rednic pentru a pune în aplicare cât mai curând posibil planul pe care antrenorul de 58 de ani îl avea în 2019, înainte să fie mazilit de Negoiță și Bălănescu. 

Rednic este îmbiat să se întoarcă salvator în Ștefan cel Mare. Promisese, mai ales că e membru DDB, că va investi 500.000 de euro de la el, plus că va aduce oameni de afaceri din Belgia care să înceapă să finanțeze clubul cu două milioane de euro, pentru început. Ar fi oricum un salt uriaș, în condițiile în care Cortacero și asociații au adus 550.000 de euro. 

VIDEO Ludovic Orban, mesaj important pentru fanii lui Dinamo: „Avem clar această intenție! Facem stadion”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. PCH, comunicat dur după dezvăluirile Gazetei: „Trebuie să ne luăm clubul din mâinile impostorilor. Cerem ajutorul autorităților române”

DINAMO. Pablo Cortacero îl demite pe Cosmin Contra: „Pleacă după meciul din Cupă. Am deja un acord cu viitorul antrenor!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
planetfun
planetfun  •  28 Noiembrie 2020, 11:12
Postat de sefutau. pe 28 Noiembrie 2020, 00:38

mare "Brend":))) si tu ai facut facultatea la PCH!?:))

Brend, bord, memorandum. :)) mațe fripte.

valu4ever
valu4ever  •  28 Noiembrie 2020, 08:56

Contra,Radoi ANTRENORI? CE gluma!

sabaton
sabaton  •  28 Noiembrie 2020, 07:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

randoom este un copil ( de 40 de ani ) prost care pierde noaptea fara rost !!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează