FOTBAL  »  Superliga  »  CUPE EUROPENE

Cine se califică? Steaua, CFR, Vaslui şi Rapid joacă miercuri şi joi în Europa. Program+televizări

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 11:37

Formaţiile noastre au programată la mijlocul acestei săptămîni manşa secundă din turul 3 preliminar al Champions League, respectiv Europa League. Primele care vor lupta pentru pătrunderea în play-off sînt CFR Cluj şi FC Vaslui, miercuri în Ligă, urmate de Steaua şi de Rapid, a doua zi, în EL.

LIGA CAMPIONILOR, MIERCURI, 1 AUGUST
Liberec - CFR Cluj (20:00, Transilvania Look, live www.gsp.ro şi m.gsp.ro)
Campioana porneşte cu avantajul rezultatului din tur, 1-0 # În caz de calificare, trupa lui Andone are şanse mici să fie cap de serie la tragerea pentru play-off, situaţie în care, ca să meargă în grupe, va trebui să elimine un adversar precum Anderlecht, Celtic ori Basel # Dacă sînt eliminaţi, clujenii vor trece în play-off-ul Europa League, unde vor fi capi de serie.

Vaslui - Fenerbahce (21:00, Pro TV, live www.gsp.ro şi m.gsp.ro)
Vaslui are şanse mari de play-off după ce s-a descurcat bine la Istanbul, 1-1 # Dacă se va califica, nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi, printre posibbilii viitori rivali numărîndu-se Dinamo Kiev, Spartak Moscova ori Braga # În condiţiile unei ratări, moldovenii vor ajunge în play-off-ul Ligii Europa, unde s-ar putea confrunta, printre altele, cu Lokeren, Midtjylland ori Atromitos.

LIGA EUROPA, JOI, 9 AUGUST
Spartak Trnava - Steaua (20:30, Antena 1, live www.gsp.ro şi m.gsp.ro, livevideo gsp.ro)
Steaua este obligată să refacă handicapul din tur, 0-1 # În cazul unei reuşite, roş-albaştrii vor fi capi de serie la tragerea la sorţi pentru play-off # La ratare, Rusescu şi compania rămîn în afara competiţiilor continentale.

Rapid - Heerenveen (21:30, DigiSport 1, live www.gsp.ro şi m.gsp.ro)
Giuleştenii au o misiune imposibilă din cauza dezastrului din Olanda, 0-4 # Dacă izbutesc o minune, ei nu vor fi capi de serie la tragerea la sorţi; dacă nu, adio Europa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (102)
sms23
sms23  •  09 August 2012, 22:24

Sper sa se califice toate, deja suntem in galeata la coeficient tara :(( Mai ales HAI RAPIDUL!!!

statham_j
statham_j  •  08 August 2012, 19:32
Postat de andreas1996 pe 08 August 2012, 00:20

CFR Cluj - ii scoate pe cehi. aia s-au chinuit cu kazacii de la Karagandy. 1-0 cam putin, dar oricum CFR are calificarea asigurata, doar ca mai tre' sa joace returul Vaslui - un rezultat OK in Turcia, cred intr-un 0-0 ca-n meciul cu Lazio Steaua - hai sa nu fiu nesimtit. mai au sanse. Dar tot nu se califica Rapid - pe National Arena sa fie un public fanatic ca pe Giulesti, Herea sa poata juca iar Goga, Ilijoski, Teixeira si Milisavljevic sa fie titulari. daca se intampla asa, dam 4-0 si apoi prelungiri, posibil penalty-uri si CALIFICARE

ai fumat?......Steaua nu are sanse, dar Rapidul are......bai baiatule, intrebarea e ce-ai fumat? ca te-a nenorocit.....

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  08 August 2012, 08:44

nici una

Vezi toate comentariile (102)
Comentează