FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Puzzle-ul transferurilor » Situaţia la zi a mercato-ului stelist

Articol de , - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 12:38

Claudiu Keşeru e stelist cu acte, Adrian Cristea a fost dat afară, iar Lucian Sînmărtean şi Srgian Luchin nu mai ajung în Ghencea


"Keşeru, Sînmărtean şi Luchin sînt fotbaliştii pe care îi vrem în această iarnă" e declaraţia pe care a făcut-o Laurenţiu Reghecampf în urmă cu trei zile. Totuşi, dintre aceştia doar Claudiu Keşeru va fi noutatea din lotul roş-albaştrilor în partea a doua a acestui campionat. Celelalte două ţinte ale roş-albaştrilor au fost ratate, după cum a anunţat Mihai Stoica.

Keşeru, un milion de euro pînă în 2016
Internaţionalul român a semnat aseară actele şi e jucătorul Stelei pînă în vara lui 2016. Atacantul de 27 de ani a venit liber de contract în Ghencea şi va cîştiga în cei doi ani şi jumătate un milion de euro, sumă ce include şi banii pe care i-a primit la semnătură. Keşeru va purta la Steaua numărul 28. Vîrful nu va fi prezent în această dimineaţă la vizita medicală pentru că a efectuat deja ieri dimineaţa un control medical amănunţit, însă în această după-amiază se va pregăti sub comanda lui Reghe.

Sînmărtean a preferat datoriile
Dorit cu insistenţă de Gigi Becali, Lucian Sînmărtean nu va ajunge nici în iarna asta în Ghencea. Mihai Stoica a anunţat că tratativele cu mijlocaşul de 33 de ani au eşuat. Sînmărtean se află în ultimele 6 luni de contract, iar Vasluiul ar fi fost dispusă să se despartă de fotbalist, însă i-a cerut acestuia să renunţe la restanţele financiare care se apropie de 100.000 de euro! "Avea nişte probleme financiare de rezolvat la Vaslui, aşa că noi am renunţat", a spus MM.

Luchin n-a fost dorit de conducere
Deşi Reghecampf a spus că-l vrea pe Srgian Luchin de la Dinamo, lucru confirmat şi de agentul fundaşului, managerul a anunţat că nu s-a pus cu adevărat problema ca stoperul de 27 de ani să ajungă în Ghencea. "A fost doar o discuţie pe care a avut-o Reghe cu impresarul, Luchin nu va veni niciodată la Steaua!", a spus Stoica. Pe lîngă el, nici Becali nu a fost de acord cu transferul dinamovistului.

"Prinţul", disponibilizat
După Doru Bratu, care a ajuns la Pandurii, steliştii s-au despărţit în aceste zile şi de Adrian Cristea. Mijlocaşul de 30 de ani avea în contract stipulată o clauză conform căreia clubul îi poate rupe contractul unilateral în orice pauză de transferuri. Conducerea a folosit această clauză şi, în aceste condiţii, Cristea nu mai este jucătorul Stelei. "Prinţul" a prins 12 meciuri în tricoul roş-albastru, în toate competiţiile, şi a reuşit un gol şi un assist, ambele în victoria cu Săgeata Năvodari, 5-1.

"Pentru oricine, Champions League e o provocare. Sînmărtean spune că nu mai e, dar ce e mai frumos, să îţi cînte sîrba în căruţă sau imnul Champions League?!"
Adrian Porumboiu, patron Vaslui

"Gigi mi-a zis să ne oprim în cazul lui Sînmărtean. Rămîne în continuare un jucător interesant pentru noi, chiar dacă are aproape 34 de ani. Vom vedea ce va fi la vară"
Mihai Stoica, manager Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dora
dora  •  09 Ianuarie 2014, 10:36

La astia nu stie stinga ce vrea dreapa. Reghe ar vrea un fundas central dupa disponibilizarea lui Bratu, Meme zice ca nu este cazul, Reghe zice ceva de Sinmartean Meme il contrazice, Reghe zice ca are incredere in Cristea Meme iese imediat si zice ca i s-a reziliat contractul, Duckadam mai iese si el si balareste prostii, isi da cu presupusul, ca habar nu are ce se intimpla la club, ca pe el nu il intreaba nimeni nimica.

speedy73
speedy73  •  09 Ianuarie 2014, 09:36
Postat de bandoleros pe 09 Ianuarie 2014, 09:33

Iar acesta poate fi numit puzzle-ul articolelor din ultima luna.

mda...chiar ii cautam un nume :)

bandoleros
bandoleros  •  09 Ianuarie 2014, 09:33

Iar acesta poate fi numit puzzle-ul articolelor din ultima luna.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează