FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine vine, cine pleacă » Steliştii au găsit un înlocuitor pentru Chipciu: "M-am gîndit la el, dar e greu de adus"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 20:16

Steaua continuă să urmărească ţinta Bokila şi mai are în plan să mai transfere încă un atacant din Liga 1. Gigi Becali a lămurit şi capitolul plecări şi a dezvăluit că Mihai Costea va rămîne la insistenţele lui Reghecampf.

Patronul Stelei l-ar vrea şi pe Lucian Sînmărtean (33 de ani), fotbalist care l-ar putea înlocui pe accidentatul Chipciu, dar mijlocaşul e greu de adus.

"Pe Bokila dau maximum 800.000 de euro. Negocierile nu s-au încheiat încă. La Nistor şi Viera am renunţat că i-am auzit că vor să plece în străinătate. Să fie sănătoşi. Pe mine trebuie să mă speculezi atunci, pe moment. Vreau şi pe Alibec să-l iau.

Eu m-am mai gîndit şi la Sînmărtean, dar el mai are un an de contract cu Vaslui şi e greu de adus", a spus Becali la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Doar Rocha pleacă

"De plecat va pleca doar Adi Rocha şi cîţiva dintre puştii ăia. Mihai Costea nu va pleca pentru că a insistat Reghe. A zis că e păcat ca un jucător cu asemenea calităţi să nu facă nimic. Zice că-l va face fotbalist", a mai declarat Becali.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
dlq1
dlq1  •  28 Mai 2013, 23:24

Eu de multa vreme am toooot spus ca Behehecali NU E STELIST ! El vrea DOAR s avanda jucatori si sa ia cat de multi bani pe ei ! daca e si cate un campionat bine daca nu iarasi bine (pentru el)El vrea DOar expunere maxima si castig cat de mare in bani in rest nimic NU sufera, nu traieste spectacolul, nu il doare dacat cand nu poate vinde jucatori. Cand se incheaga cateo echipa si poate face performanta inalta are grija sa o destrame vanzand crema echipei ! Desi Iordanescu, Dumitru si altii au blatuit la greu , macar cat de cat au iubit STEAUA ! JIJI NU !El e in puscarie drept exemplu pentru occident! Altii fura la greu (mai mult ca BEHEHECALI si nu ajung acolo. Pe el gura mare il strica

imperator
imperator  •  15 Mai 2013, 00:43
Postat de lollol pe 14 Mai 2013, 21:40

tu chiar ai continuat sa te uiti?/??eu mut de pe fanatik cand incepe closhca ivanograsovici cu "il avem la telefon pe cel mai boss de boss, tare, destept, respectat,shukar si frumos finantator din liga 1"

Îl vrei la dinamo ?

stelistu_1
stelistu_1  •  14 Mai 2013, 23:18

becali minte ca in fiecare perioada de mercato ca aduce atacant de valoare.veti vedea ce va aduce.jucatorii de valoare costa banii iar el nu da banii ca nu are

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close