FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, LUNI, 20:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cine vine după "Vamă": "Poate-l pun pe Răzvan manager"

Articol de , - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 21:40

Ca să nu-l piardă şi pe Lucescu jr., Copos ia în calcul avansarea antrenorului. O altă variantă e aducerea în club a lui Daniel Stanciu de la Timişoara


"Bătrînul Rapid îi primeşte azi pe cei doi fii rătăcitori". Aşa s-a exprimat George Copos la conferinţa de prezentare a lui Marius Şumudică şi Dinu Gheorghe. La 16 luni distanţă, cei doi s-au rătăcit din nou de Grant.

"A plecat el, nu l-am demis"
Despărţirea de "Vamă" a fost oficializată ieri. Tot într-o conferinţă de presă. "Dinu a renunţat la contract. Îmi pare rău că a ales să plece. Am insistat să rămînă, să continuăm în echipă, dar n-a fost chip să-l fac să se răzgîndească. Nici una dintre părţi nu va plăti clauza de 400.000 de euro", a spus patronul. "Singurul meu regret e faţă de Răzvan. N-am fost sută la sută sincer cînd am insistat să se întoarcă la Rapid, nu i-am spus tot adevărul despre ce se petrece aici. Nu mai e nici o şansă să-mi schimb decizia. Am simţit că nu mai sînt dorit, iar eu nu sînt un atîrnător", a punctat şi preşedintele demisionar.

"Sichitiu? MM? Niciodată!"
De pe lista lui Copos cu potenţiali succesori ai lui "Vamă" au dispărut două nume şi au fost adăugate alte două. Finanţatorul a anunţat răspicat că Grigore Sichitiu şi Mihai Stoica nu au nici o şansă să vină în Giuleşti. Copos nu uită cum l-a fentat Sichitiu în 2009: l-a păcălit că-şi ia cîteva zile concediu pentru a-şi putea negocia plecarea la o grupare din Emirate. "Cît despre Mihai Stoica, el n-are nici o legătură cu Rapid, e imposibil să ajungă aici".

Surpriza Răzvan
Copos a dezvăluit că ia în calcul o avansare a lui Răzvan Lucescu pe postul de manager general: "Poate fi foarte bun într-o astfel de funcţie. Ţin minte că ultimul titlu l-am luat cu el vicepreşedinte. Răzvan nu minte niciodată, are un caracter curat". Boss-ul giuleştean se gîndeşte că o responsabilizare în plus a tehnicianului prin acordarea de puteri sporite i-ar lua acestuia gîndul de la o plecare care ar putea compromite întreg sezonul. Şi Răzvan se gîndeşte că nu i-ar pica bine în planul imaginii să ia o nouă decizie în funcţie de "Vamă".

Soluţia Stanciu
O altă variantă apărută în ultimele ore e cooptarea în conducerea rapidistă a lui Daniel Stanciu, cel care în prezent e manager sportiv la Poli Timişoara. Stanciu ar vrea să păsărească gruparea viola în iarnă şi are o relaţie bună şi cu Răzvan. Oficialul le-a mărturisit apropiaţilor cum a decurs deunăzi un dialog cu Copos pe tema venirii la Rapid:

"- Daniel, cine e cel mai bun manager din ţară?
- Eu, nea George!
- Da? Am încredere în tine. Vreau să te angajez".

"Dinu Gheorghe este un bun preşedinte, un bun lider, dar cu un «profit & loss» trebuie să te pricepi şi la buget. Nu te joci, pentru că nu-mi permit ca numele meu să fie legat de un faliment al Rapidului"
George Copos, patron Rapid

"Cred că în plan sportiv mi-am făcut datoria. Tot ce am realizat la Rapid a fost cu sufletul. Am şi greşit, e normal"
Dinu Gheorghe, ex-preşedinte Rapid

"N-am avut nici o legătură cu pierderea gratis a lui Lazăr în vară. Jucătorul a negociat prelungirea doar cu patronul, nu cu mine"
Dinu Gheorghe, ex-preşedinte Rapid

"Răzvan e angajatul clubului, nu al lui Dinu Gheorghe, de ce să plece şi el? Mi-ar plăcea să vină Mihai Stoica preşedinte, să-l văd cum sărută steagul Rapidului"
Marian Rada, antrenor secund Rapid

Cere preot înainte de Steaua
După două meciuri şi tot atîtea înfrîngeri, rapidiştii invocă ghinionul pe Naţional Arena. "Pînă la jocul cu Steaua trebuie să chemăm un preot şi să sfinţim iarba de pe stadion. Ar fi trebuit de la început să apelăm la această măsură, prea am avut ghinion acolo", a spus Copos. "Mă tem de meciul cu Steaua aşa cum m-am temut şi de cel cu Mioveni", a adăugat patronul.

Roman şi Glauber, out din derby!
Giuleştenii au două pierderi pentru jocul de luni cu roş-albaştrii. Accidentat după doar 25 de minute cu Legia, Mihai Roman şchiopăta serios la plecarea de la stadion. Mijlocaşul dreapta s-a ales cu o leziune musculară pe pulpa stîngă şi nu poate evolua contra Stelei. Indisponibil este şi stoperul Glauber, care acuză o periostită, inflamaţie a ţesutului conjunctiv din zona tibiilor care apare din cauza suprasolicitării şi care se tratează prin repaus total.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
cristiano_andrei07
cristiano_andrei07  •  23 Octombrie 2011, 20:30

Bagal pe Straton presedinte! =)) Oricum el nu face nimic!

cristiano_andrei07
cristiano_andrei07  •  23 Octombrie 2011, 20:22

Bagal pe Straton presedinte! =)) oricum nu face nimic!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  23 Octombrie 2011, 19:42
Postat de marianstmt pe 22 Octombrie 2011, 10:25

ramona nu ii baga in seama ca la ti .. iq e redus rau.. sincer imi placea sumudica desi sunt stelist.. juca mult mai bine,, Rapidistii sunt sado maso pentru ca le place sa vada 1 0 amarat din noroc... daca nici cu sumi nu juca rapidul atunci eu sunt batman.. oricum am avut si vom avea mereu boala pe ``ti`` ne p++++m pe ei la infinit ,, mecla lu crrapid

Batman...ia-ti viteza ca esti pr.oasta satului!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează