FOTBAL  »  Superliga  »  LIBER DE CONTRACT

Cine vrea un fundaș? :) Luchin e liber de contract și își caută echipă » Care e cea mai importantă condiție pusă de jucător

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 22:23

Srgian Luchin, fost căpitan al lui Dinamo, unde a luat Cupa și Supercupa, și apoi câștigător al tripletei cu FCSB în sezonul 2014-2015, e liber de contract după despărțirea de Levski Sofia.

Fundașul de 31 de ani se află acum la Timișoara, unde se antrenează singur, și spune că așteaptă oferte de la echipe care au obiective mari.

"Îmi doream să câștig un trofeu, să fac performanță, așa că am decis să nu continui la Levski. Dacă ar fi să aleg între un campionat de nivelul României sau sub, aș prefera să rămân acasă, la o echipă cu pretenții, care să se bată la titlu, la Cupă.

Când te duci la o echipă care are ca obiectiv evitarea retrogradării, nici tu ca sportiv nu ai aceeași dăruire pe care ai putea să o ai dacă te-ai lupta pentru un trofeu", a declarat Luchin la TV Dolce Sport.

600.000 €e cota de transfer a lui Luchin, conform transfermarkt.de

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (6)
craz1est
craz1est  •  17 Iunie 2017, 11:02

UTA are nevoie de tine pentru barajul de anul viitor...si esti si aproape de casa.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Iunie 2017, 08:07

Uitati-va bine la poza! Sa mai zica ”vrunu” ca dinamovistii nu s-au lipit de trofee in ultimii ani, ca-l aranjeaza Zexe... original, ca la 50cent!

zizu
zizu  •  17 Iunie 2017, 08:02

deci clar da? tot ce pleaca de la dinamo la steaua e ......sub semnul nefastului

Vezi toate comentariile (6)
Comentează