FOTBAL  »  Superliga  »  CÂINII ROŞII AU UN NOU ANTRENOR

Ciobi, după primul antrenament cu Dinamo: ”Respectul se arată pe teren”

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 20:41

Liviu Ciobotariu a luat ieri primul contact cu echipa. Speră să reziste cît mai mult ca antrenor al ”cîinilor” şi dezvăluie cum va merge relaţia cu jucătorii.

Liviu Ciobotariu s-a prezentat ieri la reunirea echipei în calitate de antrenor temporar al echipei. Fiind un tehnician tînăr, dornic de afirmare şi cu un salariu de doar 2.500 de euro pe lună, acţionarii se gîndesc tot mai serios să-i dea credit şi pentru prima parte a sezonului, pe principiul "fie ce-o fi, mai jos de locul 6 n-avem unde să ne ducem!".

Ciobi a sosit primul, a discutat cu Cornel Dinu, de lîngă care a văzut un meci de juniori pe arena centrală, după care a vorbit cu jucătorii în vestiar: "Vom vedea pe parcurs ce noutăţi vor mai fi, sîntem la Dinamo şi trebuie să muncim, să ne antrenăm, indiferent cine e antrenor. Vreau să fim uniţi şi să muncim". "Discursul a fost OK, nu ne-a luat cu vrăjeli", au replicat, apoi, jucătorii.

- Domnule Ciobotariu, nu este o situaţie neconfortabilă pentru dumneavoastră?
- De ce? Visul meu a fost să joc la Dinamo, mi l-am îndeplinit, apoi să fiu antrenor aici şi uite că sînt. Pentru cît timp? Vom vedea. Momentan, sînt interimar, eu sper să rezist cît mai mult. Vom vedea, viaţa e imprevizibilă. Nu ştiu dacă Ioan Andone se va răzgîndi. Nu e o situaţie urîtă pentru mine, ci este o oportunitate, o şansă.

- Ce obiective aveţi?
- Campionatul, Cupa, calificarea în grupele Europa League, continuarea reconstrucţiei.

- Se pot îndeplini?
- Formăm Dinamo, trebuie să se poată. De aceea ne antrenăm.

- Cum vi se adresează jucătorii?
- Am vorbit cu ei. Respectul mi-l arată pe teren, după modul cum se vor angaja şi se vor implica pentru echipă. Pot să-mi zică şi Ciobi, nu neapărat Mister, important e ce vor oferi pe gazon pentru mine şi pentru Dinamo.

- Vă îngrijorează faptul că nu se anunţă transferuri puternice?
- Nu, deloc. Grupul e important, poate bate valoarea individuală.

Dănciulescu, secund?
Ionel Dănciulescu, 34 de ani, a fost ieri la birouri pentru a-şi rezolva o problemă personală, iar suporterii care erau afară l-au rugat să se implice mai mult la echipă şi să devină antrenor secund al roş-albilor. Atacantul le-a replicat fanilor că doreşte să continue ca fotbalist, însă acţionarii s-au gîndit şi ei la această posibilitate, urmînd să decidă dacă îl vor pune pe Danciu-gol şi în staff-ul tehnic după întîlnirea decisivă cu Andone.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ticutroya
ticutroya  •  14 Iunie 2011, 18:44

Deci fiti puternici !

ticutroya
ticutroya  •  14 Iunie 2011, 18:44

Daca Dinamo e puternica , si Rapid e obligata sa fie la inaltimea adversarilor .

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  14 Iunie 2011, 10:57

numa sa nu retrogradam ca si craiova...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează