FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CFR CLUJ

Ciobotariu este optimist după primul punct obţinut de ieşeni în retur » ”Este un punct muncit, ne putem salva”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 21:42

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la CSMS Iaşi, este fericit după 1-1 cu CFR.

”Este puţin un punct pentru nevoile noastre, totuşi să nu uităm că am întîlnit campioana, o echipă foarte valoroasă în opinia mea. Este un punct muncit, îmi felicit echipa pentru rezultat, pentru jocul reuşit şi mai ales pentru atitudine. Este adevărat că am avut şi şansa în prima repriză, dar şi un portar în mare formă, pe Irimia”, a declarat tehnicianului ieşenilor la Digi Sport.

Ciobotariu este optimist după jocul reuşit de echipa sa contra campionilor de la CFR. ”Acest punct ne dă speranţe, aveam nevoie mare de el pentru a prinde încredere. Eu sunt optimist, cred că această echipă se poate salva de la retrogradare”, a spus antrenorul celor de la Iaşi.

Tehnicianul ieşenilor nu a vrut să vorbească despre henţul lui Keita din prima repriză, fază la care clujenii au cerut penalty. ”Se vede foarte greu de pe bancă. Eu de obicei nu comentez arbitrajul, indiferent dacă ne dezavanteajază sau nu”, a declarat Ciobotariu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează