FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII

Ciobotariu îl copiază pe Guardiola pentru a-şi încuraja jucătorii

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Antrenorul Ciobotariu nu mai ştie cum să-şi impulsioneze jucătorii. Ultima metodă a "principalului" de la Tîrgu-Jiu este copiată de la antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola. Astfel, nemulţumit că elevii săi nu marchează, Ciobotariu a ales căutat o cale prin care să-şi impulsioneze elevii să înscrie mai des.

Jucătorii au urmărit un montaj cu golurile marcate de gorjeni în turul campionatului, acompaniate de imnul clubului. Cît efect va avea aceasta metodă, rămîne de văzut în rundele viitoare, deoarece în meciul cu U Craiova, elevii lui Ciobotariu nu au reuşit să marcheze deşi au evoluat 60 de minute cu un om în plus.

În acest sezon, gorjenii au marcat 14 goluri, iar în acest retur unul singur.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (2)
 •  09 Martie 2010, 22:18

Mititelule ai cam dat-o in bara cu arbitrul ca ti-a persecutat vedetele la Tg.Jiu.Din contra au fost cateva faze destul de apropiate in care a fluierat impotriva pandurilor iar impotriva craiovei nu...Sa fii multumit ca jucatorul tau eliminat a procedat astfel pentru ca Lazici deja il depasise aproape 2m. Imi place ca ati fost lei paralei ca 0-0 valoreaza cat o victorie, nu tata valoreaza doar un punct iar daca veti juca tot asa cu pandurii de mana veti face derbiuri in...B

 •  09 Martie 2010, 16:44

Se scrie "copiaza". Tragic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează