FOTBAL  »  Superliga  »  INTERESE

Ciocnire Naşu'-Mitică

Articol de - Publicat sambata, 26 iulie 2008 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, încearcă să-i forţeze mîna lui Mircea Sandu pentru a convoca un Comitet Executiv extraordinar, în care să se ia în discuţie demararea procedurii de destituire a cuplului Lupescu - Prunea. Şeful Ligii nu are printre prerogative şi pe aceea de a putea cere întrunirea C.Ex., atribut aflat în portofoliul Naşului, care însă nu doreşte să pună pe tapet despărţirea de cei doi foşti internaţionali. De aici, şi o tamponare a intereselor lui Dragomir şi Sandu, alt prilej de contre subterane între taberele conturate în "dosarul Valiza".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează