FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ciprian a pierdut banderola definitiv! » ”Tătă” nu va mai fi căpitan după ce nu mai e sigur de postul de titular

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 09:48

Reghe va alege noul lider al Stelei dintre Bourceanu, Pintilii şi Chiricheş.


Steaua a rămas fără căpitan! Deşi tocmai Ciprian Tătăruşanu fusese reales căpitan, după alegeri în vestiar, în cantonamentul din Austria, roş-albaştrii iar nu au un lider în teren. Cum s-a ajuns la această situaţie? Tătăruşanu pare să-şi fi pierdut pentru moment postul de titular în faţa lui Răzvan Stanca şi, o dată cu asta, şi statutul de numărul 1 al căpitanilor.

La ultimul amical înainte de startul sezonului, "Tătă" a fost rezervă, iar banderola a fost purtată de cel care de obicei e al doilea căpitan al echipei, Alexandru Bourceanu. "Gattusso" a jucat doar în prima parte, iar Tătăruşanu a intrat la pauză, dar nici aşa banderola nu a ajuns pe braţul portarului de 26 de ani. În a doua repriză, căpitan a fost Vlad Chiricheş, unul dintre preferaţii fanilor, dar şi cel despre care fostul tehnician al roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, a declarat că ar fi cel mai în măsură să fie căpitan. Abia după înlocuirea lui Vlad Chiricheş cu tînărul Puşcaş, banderola a ajuns la Ciprian Tătăruşanu, dar atunci Steaua avea pe teren practic echipa a doua, titularii obişnuiţi fiind toţi schimbaţi în minutul 46.

Reghe decide luni căpitanul
Deşi subiectul banderolei părea unul încheiat la Steaua, Reghecampf a anunţat că el va decide cine va fi căpitanul echipei. El l-ar vrea tot pe Alexandru Bourceanu, dar acesta a spus în mai multe rînduri că nu ar mai dori să poarte banderola. A doua variantă este Vlad Chiricheş, iar ultimul nume surpriză apărut pe lista tehnicianului stelist este cel al lui Mihai Pintilii. Mijlocaşul este obişnuit de la Tîrgu-Jiu cu postura de căpitan.


Banderola a fost mereu plimbată
În ultimii doi ani, banderola de căpitan de la Steaua a fost de mai multe ori plimbată. Victor Piţurcă i-a dat-o lui Bănel Nicoliţă, dar după plecarea actualului selecţioner aceasta a ajuns la Cristi Tănase. Nici el nu a păstrat-o prea mult timp, căpitan ajungînd să fie Tătăruşanu. Acesta şi-a pierdut statutul de lider după un conflict cu Gigi Becali, iar patronul l-a desemnat anul trecut pe Bourceanu căpitan.

"Cînd ai valoare, nici nu ai nevoie de lider. Pe mine nu mă interesează cine e căpitan, eu l-am pus pe Bourceanu sezonul trecut pentru că era o situaţie grea la echipă"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
imperator
imperator  •  18 Iulie 2012, 17:24
Postat de steaua.libera pe 18 Iulie 2012, 16:40

Eu l-am urmarit in pauza la incalzire. Parea ca face exercitiile alea normal, dar nu-s medic deci nu am o parere avizata.

E bolnav , de lene , sä sar , sä nu sar , sä mä intind , sä nu mä intind , cam asta e cu Cipi nostru . :))

steaua.libera
steaua.libera  •  18 Iulie 2012, 16:40
Postat de raul4steaua pe 18 Iulie 2012, 14:56

Nu era accidentat iti zic eu, l-am vazut eu la incalzire inainte sa inceapa meciul, sarea la minge fara probleme.

Eu l-am urmarit in pauza la incalzire. Parea ca face exercitiile alea normal, dar nu-s medic deci nu am o parere avizata.

fffff
fffff  •  18 Iulie 2012, 15:50

Tatarusanu este un pacalici de portar fara reflexe vai steaua lui un joc bun si zece proaste, de cand vor sa scape de el si nu mai reusesc

Vezi toate comentariile (17)
Comentează