FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Ciprian Damian: "Jovanovici vrea îşi formeze o imagine de jucător oropsit, dar nu este aşa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2011 20:31

Preşedintele Ciprian Damian susţine că atacantul Nemanja Jovanovici a fost cel care a refuzat ajutorul clubului în problema cu permisul de şedere.  

"Vasluiul a demarat procedura pentru a obţine permisul de şedere, dar acesta nu se eliberează decît după ce vine angajatul să semneze. El trebuie să semneze de două luni, dar nu a vrut!", a explicat Damian.

Fotbalistul sîrb a anunţat că se va adresa FIFA deoarece nu şi-a încasat banii în ultimele 6 luni. "Vasluiul nu putea să-l plătească atîta timp cît a fost împrumutat la Alba Iulia. Cei de la Alba Iulia îi asigurau banii cît timp a jucat acolo, acest lucru este specificat în contractul de împrumut. Încearcă să îşi formeze o imagine de jucător oropsit, dar nu este aşa", a continuat Damian.

"Nu are de ce să se dreseze FIFA, cît timp are comisii în România, iar în contract este prevăzut că litigiile sînt rezolvate la comisiile de aici. Foloseşte acelaşi tipar ca în cazul lui Ljubinkovici", a comentat preşedintele galben-verzilor".

Ciprian Damian susţine că fotbalistul este sfătuit de avocatul său, Josep Vandellos, să se comporte aşa: "Va fi folosit ca martor în procesul pe care îl avem cu Lopez Caro la TAS, dar el nu mai era la echipă, fiindcă a fost dat afară exact de antrenorul spaniol".

Avocatul atacantului, Josep Vandellos, a anunţat azi prin intermediul unui comunicat de presă ca fostbalistului nu i-au fost respectate mai multe drepturi şi că se vor adresa intsanţelor FIFA.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
opensource
opensource  •  29 Ianuarie 2011, 00:15

...adevaru e la mijloc, mai Ciprian Damian, eu cam cred ca faci numai aiureli la club si cred ca e timpul sa-ti iei avrig ca deja incepi sa dai in gropi si la propriu si la figurat. De la o vreme sunt istorii lant si tu cam esti pe langa subiect,m-am saturat de neprofesionisti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează