FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Ciprian Damian: "Nu poţi să te pui la mintea lui Gerlem, ceea ce a făcut e incalificabil!"

Gerlem
Gerlem

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2011 17:40

Preşedintele FC Vaslui, Ciprian Damian, spune că este puţin probabil ca Gerlem să fie iertat de club după ce a fost exclus din lot pentru că l-a înjurat pe antrenorul Viorel Hizo.

"Nu poţi să te pui în mintea lui Gerlem pentru că nu ai loc acolo sau, poate, ai prea mult loc. Să vorbească aşa despre Hizo e o prostie. Dacă nu-l luam noi, el nu mai exista acum. Vasluiul l-a propulsat unde este, ceea ce a făcut el e incalificabil!

Loc de împăcare? S-au împăcat alţii, dar comportamentul lui lasă de dorit şi nu ne mulţumeşte. În turul campionatului a avut un comportament foarte distant faţă de fotbal, s-a accidentat în minutul 60 al unui meci după o noapte prin cluburi, noi am ascuns atunci asta.

Antrenorul trebuie respectat indiferent cum te numeşti. Ultimul cuvînt îi aparţine doar lui Hizo.  Gerlem va fi cercetat disciplinar şi vom lua măsuri.

Pînă acum nu am primit nici o ofertă pentru Gerlem. Pe noi ne-a costat foarte mult cînd l-am adus de la Farul şi nu a dat satisfacţie pînă acum", a spus Damian la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează