FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 » Ciprian Deac și Ovidiu Hoban au început jocurile psihologice: „Să se joace pe teren, nu la comisii!”

CFR Cluj s-a impus cu FCSB, scor 2-0 +43   FOTO
CFR Cluj s-a impus cu FCSB, scor 2-0

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 22:25 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:16

Ciprian Deac (34 de ani) și Ovidiu Hoban (37) au comentat victoria lui CFR Cluj cu FCSB, scor 2-0 și au prefațat partida cu CS U Craiova de luni, care va decide campioana Ligii 1.

  • Dacă Universitatea Craiova bate Astra la „masa verde”, Craiova e campioană și cu un egal cu CFR
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova nu câștigă, oltenii vor fi obligați să se impună în derby-ul cu CFR pentru a deveni campioni

„E bine că nu ne-am pierdut cumpătul, am fost calmi. Am așteptat să treacă timpul și i-am lovit exact atunci când trebuia. Vedeți și dumneavoastră, acești copii aleargă din primul minut până în ultimul și îți creează probleme. Am avut o săptămână cum nu cred că am avut în viața mea. Nu reușeam să adorm. Ne gândeam la ce e mai rău pentru familiile noastre, dar e bine că au scăpat mulți. Îmi pare rău pentru cei care au acest virus, dar din câte știu în câteva zile se vor face bine”, a spus Deac, la Look Sport.

+39 FOTO

Deac consideră că o eventuală victorie a Craiovei cu Astra la „masa verde” nu ar fi justă și cere ca toate meciurile să se joace pe teren. Întrebat despre meciul direct al „feroviarilor” cu Craiova, Deac și-a frecat palmele.

„Am așteptat acest meci, așteptăm să jucăm finala. Sper să fie un meci cu fair-play. Care e echipa mai bună, să câștige campionatul. Toată lumea spune că campionatul trebuie să se câștige pe teren și așa ar fi normal. Am muncit un an de zile ca să se câștige la masa verde? Eu cred că nici Astra, nici Craiova nu au nicio vină. Dar cred că ar fi corect să se joace pe teren. De aceea e frumos fotbalul. Să se joace pe teren, nu la comisii”.

Hoban: „Avem o șansă în plus la Craiova”

Ovidiu Hoban s-a declarat epuizat la finalul partidei și l-a susținut pe Deac, spunând că ar fi deranjat de o eventuală victorie a Craiovei la „masa verde”.

„Sunt puțin spus epuizat. E foarte greu să joci din 3 în 3 zile. Să te pregătești în asemenea condiții, cu covidul care nu ne dă pace, e greu. Sunt importante cele 3 puncte, chiar dacă am dat gol mai târziu. Avem o șansă în plus la Craiova. Meciul va fi ca o finală. Îl vom trata la fel ca pe celelalte, cu aceeași seriozitate, sper să fim noi câștigători. M-ar deranja dacă nu s-ar juca meciul. Noi jucăm pe teren, ne-am dori ca toate meciurile să se joace pe teren”, a declarat Hoban la final.

Clasament play-off Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un dinamovist ar putea pleca în această vară la o formație din play-off: „E tentant pentru el să vină la noi!”

Craiova insistă: finanțatorul Rotaru cere victoria la „masa verde”: „Trebuie să câștigăm cu 3-0, nu văd altă soluție!” + Ironie la adresa celor de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
rikiriki365
rikiriki365  •  01 August 2020, 11:29

3-0 pentru echipa PSD-ului.

rikiriki365
rikiriki365  •  01 August 2020, 11:28

Miza pentru Astra este de natura financiara. O compensatie financiara din partea Ligii, pentru cei de la Astra, este suficienta pentru calmarea spiritelor. Cei de la CFR vor marai putin, dar meciul nu se poate juca.

108917206757657
Valentin Ciocea  •  01 August 2020, 08:53

De ce nu ați început cu Craiolguta , când a dat meciul echipei Viitorul ? S-au cu cele care de când a început să se joace cu play off fac numai ,, oamenii,, cu echipele rivale lui Steaua ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează