FOTBAL  »  Superliga  »  GERMANIA

Ciprian Marica a fost prezentat la Stuttgart, cu numarul 20

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00

Marica a trecut ieri vizita medicala la Stuttgart, apoi a semnat contractul pe 5 ani. Seara s-a aratat presei si fanilor

Aventura lui Ciprian Marica la Stuttgart a inceput ieri. Foarte matinal. Deoarece in Kiev a gasit greu un avion privat, atacantul roman a sosit in orasul svab abia catre doua dimineata, cu aproape 3 ore intirziere. S-a grabit. La 11:00 se afla deja la vizita medicala, trecuta fara probleme. Imediat, jucatorul adus de la sahtior cu 8 milioane de euro s-a dus pe teren. Alaturi de noii colegi, el a facut citeva miscari, o alergare scurta, a si jonglat cu mingea, timp in care era fotografiat pentru site-ul oficial al campioanei Germaniei.

Actiunea a continuat spre seara. Atunci, Marica a ajuns la sediul clubului, unde a parafat contractul pe 5 ani, care-i garanteaza un salariu stagional de 1,5 milioane de euro. Au urmat prezentarile. Intii pentru mass-media, intr-o conferinta de presa organizata la 20:30, apoi, dupa 45 de minute, in fata suporterilor, pe gazonul stadionului "Gottlieb-Daimler", inaintea semifinalei de Cupa Ligii cu Bayern.

Considerat "dinamic, rapid, exact atacantul de care aveam nevoie" de catre tehnicianul Armin Veh, Marica are prevazut azi, la 09:30, primul antrenament adevarat in tricoul ros-alb. Acesta va fi startul integrarii sale in programul obisnuit al lui Stuttgart.

"Riscul Marica"

Ciprian provoaca scepticism. "Riscul Marica", a titrat "Stuttgarter Nachrichten", subliniind ca "VfB a facut cel mai scump transfer din istorie, insa e posibil ca romanul sa nu confirme". La fel a scris "Bild": "O investitie neobisnuit de mare, care i-ar putea iesi sau nu lui Stuttgart". "Marica e un jucator de calitate", a replicat managerul Heldt, sustinut de antrenorul Veh: "Este un virf polivalent, se integreaza in orice sistem". In schimb, Ciprian a sustinut ca "Stuttgart ma va ajuta sa progresez, inclusiv la nationala. Sper sa luam multe trofee, iar eu sa joc un rol cit mai important".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează