FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciprian Marica, dezamăgit de ce e la Dinamo: "E clar că ei nu se simt bine deloc și vor să plece"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 10:28

Ciprian Marica a interpretat o declarație a lui Steliano Filip după transferul la Hajduk Split. 

"A plecat un jucător și i-a urat altuia din lot să plece și el. E clar că ei nu se simt bine deloc la Dinamo și merg pe ideea «Eu am reușit să scap, scapă și tu». Cam asta e ideea. Lucrurile nu merg bine la Dinamo și e trist!", a spus fostul atacant al "câinilor" la TV DigiSport.

Fostul căpitan al lui Dinamo avut o declarație care a stârnit controverse printre "câini" în ce privește diferențele dintre clubul alb-roșu și Hajduk Spilt, fiind contrat de fostul său antrenor, Vasile Miriuță. (Detalii aici)

Citește și: Probleme pentru căpitanul lui Dinamo! Ar putea ajunge pe banca de rezerve: "Ăsta e adevărul"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
duta_dd
duta_dd  •  30 Ianuarie 2018, 18:31

marica... doar un jucator ...trist

geo.b.
geo.b.  •  30 Ianuarie 2018, 17:55

Mare paguba.E l-as fi facut scapat pe filip,de cel putin trei ani.Pentru ca Dinamo a terminat cu cel putin trei patru locuri mai jos,pe sezon,datorita GAFELOR LUI FILIP.Cautati in arhive,vedeti meciurile pierdute de Dinamo si o sa constatati cate dintre ele s-au pierdut,datorita acelor gafe.

1442114735914510
 •  30 Ianuarie 2018, 14:24

Daca ai fi ajutat clubul asta care te-a facut sa castigi cat ai castigat ai fi avut dreptul sa vorbesti. In rest, e plina lumea de "critici de arta" prosti si usor agramati.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează