FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ciprian Marica susține că Florin Tănase e „veninos”: „E ca un «șarpe»”

Jucătorii FCSB-ului în meciul cu FC Argeș, 
Foto: Imago
Jucătorii FCSB-ului în meciul cu FC Argeș, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 21:35 / Actualizat marti, 03 mai 2022 23:54

Ciprian Marica (36 ani), fostul internațional, e de părere că Florin Tănase (27 ani) este un jucător esențial în angrenajul celor de la FCSB.

Comentând jocul foarte bun al bucureștenilor din ultima perioadă, fostul atacant a explicat că un rol important în succesul roș-albaștrilor îl joacă „decarul” acestora. Marica i-a pus în evidență calitățile lui Florin Tănase, amintind că jocul combinativ al echipei i se pliază de minune.

Oficialul CS Rapid avertizează FCSB: „Dacă vor să piardă titlul cu orice preț, atunci să facă cerere să joace în Giulești!”
GIULEȘTI
Oficialul CS Rapid avertizează FCSB: „Dacă vor să piardă titlul cu orice preț, atunci să facă cerere să joace în Giulești!”

Ciprian Marica, cuvinte de laudă la adresa lui Florin Tănase

„FCSB își domină adversarul, nu joacă cu minge lungă, la bătaie, cu centrări la cap, cu toate că am văzut că marchează goluri și din corner. Nu are nevoie de un atacant masiv însă, de gabarit.

Are nevoie de un atacant care să fie mingicar, combinativ, să fie un «șarpe», am putea spune, alunecos, cum e cazul lui Florin Tănase. Este un jucător care are abilitatea asta în careu, are îndemânare. 

FCSB nu are nevoie de un atacant în adevăratul sens al cuvântului, cum e Kane la Tottenham. E cu totul alt stil de joc, de asta se pliază atât de bine Florin Tănase la FCSB”, a explicat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Mihai Rotaru, răspuns prompt pentru Gigi Becali: „Noi nu facem alianțe!”

Oficialul CS Rapid avertizează FCSB: „Dacă vor să piardă titlul cu orice preț, atunci să facă cerere să joace în Giulești!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
stefan..
stefan..  •  04 Mai 2022, 18:57

E greu pentru lemn-tanase-balerinul. Nici in Serie B, nici la turci. Poate la scotieni, coleg cu "printul". Cel mult, ca e si cam batran.

costeltudor
costeltudor  •  03 Mai 2022, 23:28

Tanase este cel mai ANTIPATIC fotbalist din România !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează