FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO. Ciprian Marica, înainte de Dinamo - FCSB: „Rămâne un derby” » Ce spune despre transferul lui Man

Ciprian Marica, 35 de ani, fost jucător la Dinamo și FCSB, a analizat confruntarea de miercuri seară din Liga 1.
Ciprian Marica, 35 de ani, fost jucător la Dinamo și FCSB, a analizat confruntarea de miercuri seară din Liga 1.

Articol de , - Publicat marti, 02 februarie 2021 20:23 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 21:43

Ciprian Marica, 35 de ani, fost jucător la Dinamo și FCSB, a analizat confruntarea de miercuri seară din Liga 1.

  • Dinamo și FCSB se înfruntă miercuri, 3 februarie, într-un meci din etapa #21 a Ligii 1. Partida va începe la ora 20:45 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Atât timp cât adevărata Steaua lipsește, meciul acesta rămâne un derby. Pentru mine, FCSB este continuatoarea Stelei. Privesc acest meci ca pe un derby. Din păcate, fotbalul fără suporteri este foarte trist. Sperăm ca lucrurile să reintre în normal odată cu apariția vaccinului. Oamenii au nevoie să-și hrănească plăcerile. E atâta pasiune acolo și e păcat să lipsească suporterii din tribune.  

M-a bucurat că după meciul pierdut la Botoșani jucătorii lui Dinamo au avut o reacție bună. Trebuie să iasă la rampă, sunt onorați să îmbrace un tricou atât de important. Ar trebui să dea totul pe teren și să facă o figură frumoasă”, a declarat Marica, în prezent finanțatorul Farului.

Ciprian Marica: „Man va reuși la Parma, cu siguranță”

De asemenea, Marica a comentat și mutarea lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Fostul internațional are încredere că extrema va face față la rigorile din Serie A.

„Este o pierdere pentru FCSB. Câțiva impresari m-au sunat după transferul lui Man să mă întrebe ce mai e prin România. Mutarea aceasta i-a trezit. E fantastic că reușim să facem un transfer de impact pentru oameni. Ne facem din nou prezenți pe prima scenă. 

Man e mai puțin afectat de conflictul dintre impresari. Trebuie să fie mândru de transfer, de suma care s-a plătit pe el. Trebuie să joace și să-și facă datoria. Să aibă încredere, el a reușit acest transfer. Este un jucător bun, trebuie să creadă în el, să aibă curaj și cu siguranță va reuși”, a mai spus Marica.

Dennis Man, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1:

  • Prețul de bază al transferulului lui Man la Parma a fost de 11 milioane de euro. FCSB va încasa în curând banii aceștia, într-o singură tranșă. În negocieri, românii și italienii avuseseră în vedere și opțiunea de a împărți plata în mai multe rate, de-a lungul a doi ani și jumătate. Au renunțat la ideea aceasta. Pentru atingerea valorii pe care a anunțat-o Becali ar trebui să fie întrunite câteva clauze greu de îndeplinit:
  • 500.000 de euro primește FCSB dacă Parma se califică în cupele europene măcar o dată în următoarele patru sezoane
  • 500.000 de euro încasează roș-albaștrii dacă parmegianii termină un sezon printre primii opt în Serie A
  • 500.000 de euro constituie un bonus în situația în care Man va marca 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023
  • 500.000 de euro se mai adaugă dacă Dennis va înscrie 25 de goluri în Serie A până în iunie 2025.

Citește mai multe știri de actualitate:

Adi Petre revine în Liga 1! Reacția lui Gigi Becali » Când se oficializează transferul

Poveste incredibilă cu Ianis Zicu: „Așa am cheltuit primii bani! Giovanni m-a amenințat: «Asta faci tu? Vin și rupem contractul cu Inter!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează