FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Ciprian Marica s-a enervat în direct! Atac la șeful arbitrajului: „Este inadmisibil! Domnule Vassaras, nu se poate așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 14:20 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 15:23

Ciprian Marica s-a declarat nemulțumit de greșelile de arbitraj din Liga 1 și îi cere grecului Kyros Vassaras să ia măsuri.

Fostul internațional, acum patron la Farul, în L2, vrea că arbitrii să aibă mai multe meciuri la care să fie delegați, eventual chiar și partide amicale, spunând că așa s-ar putea reduce numărul greșelilor. 

„În ultimele șase etape, deciziile arbitrilor decid soarta meciurilor, rezultatele sunt influențate de ei. Ne crucim! Un arbitru din Liga 1 are în medie 12 meciuri pe sezon. Domnilor, nu e puțin, e foarte puțin! În perioada de pregătire, ei nu arbitrează, nu au meciuri amicale. Ei nu au partide în picioare! E foarte greu să nu greșești în această situație.

Am pretenții de la domnul Vassaras. În Germania, acum 10 ani, înainte de un nou sezon, veneau arbitri la echipe și explicau noile reguli. Asta nu se întâmplă la noi! Nu adoptăm lucrurile bune! Hai să arătăm jucătorilor când e fault, când nu e, când e henț! Jucătorii nu știu!

Domnule Vassaras, nu se poate ca la fiecare etapă greșelile de arbitraj să influențeze fiecare meci! Este inadmisibil! Acești arbitri nu au meciuri amicale. Dați-le meciuri. Este infim! Ce înseamnă 12 meciuri pentru un arbitru? Dacă face o greșeală și-l suspendă 3-4 etape, un arbitru mai are 8-10 pe sezon. Cum să nu greșească?”, a declarat Ciprian Marica la Pro X.

VIDEO Ciprian Marica: „Ne credem de multe ori că suntem buricul pământului și totul se învârte în jurul nostru”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

„Nuevo Dinamo”, pe placul lui Gică Hagi: „E ceva fantastic. Un proiect mare!” + Avertisment pentru șefi: „E nevoie de timp”

CFR Cluj, amenințată cu depunctarea înainte de debutul în Europa League! Cum poate scăpa campioana României

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (18)
markksson
markksson  •  23 Octombrie 2020, 01:04

Don Juan de Marika, ai grija ca daca te iei de Vassaras o sa puna arbitri de tusa la hoteluri si te prind aia in ofsaid.

elgabri
elgabri  •  22 Octombrie 2020, 19:47

Sa i spuna arbitrul lui Marica cand trebuie aruncat prosopul si cand nu

emil1986
emil1986  •  22 Octombrie 2020, 19:46
Postat de Daniel Irimescu pe 22 Octombrie 2020, 17:05

Ati vrut pnl ! Luati pnl pe paine .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează