FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

EXCLUSIV Ciprian Paraschiv, gata să dezvăluie o discuție privată cu Gică Popescu: „Dacă vrea, o facem publică”

Ciprian Paraschiv a ținut să facă o precizare pe marginea unei discuții în miez de noapte purtate cu Gică Popescu
Ciprian Paraschiv a ținut să facă o precizare pe marginea unei discuții în miez de noapte purtate cu Gică Popescu

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 10:56 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 13:28

Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași, a intrat în stare de urgență, după 0-1 cu Academica Clinceni: „Sunt președintele ultimei clasate, trebuie să-mi văd de clubul meu și nu mă interesează ce fac altii. Nu avem timp sa ne «plângem morții»”.

Mircea Rednic a pornit cu 4 eșecuri consecutive la Iași, apoi părea să fi găsit formula cea bună și a bifat o remiză, la Sepsi (1-1), și victoria cu Dinamo (1-0). Dar a venit pandemia și i-a „tăiat" elanul. 

Întoarsă pe teren, Poli a încasat două înfrângeri la rând, 1-2 cu Viitorul, la Ovidiu, și 0-1 cu Clinceni, „acasă", pe o gafă impardonabilă a portarului Târnovanu, dar și pe fondul unui joc destul de șters. Motiv pentru președintele moldovenilor, Ciprian Paraschiv, să intre de astă-dată „în stare de urgență fotbalistică!". 

„Eu sunt președintele ultimei clasate la acest moment, trebuie să îmi văd de clubul meu și nu mă interesează ce fac alții. Nu avem timp să ne «plângem morți», trebuie să revenim la forma dinaintea pandemiei și să adunăm puncte. 

Toți suntem responsabili și de rezultatele negative, dar și de rezultatele pozitive. Suntem și trebuie să fim o echipă, mai ales la greu!", a comentat Paraschiv, în această dimineață, pentru Gazeta Sporturilor. 

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași: „Știu bine ce am vorbit cu Gică" 

El nu mai vrea să audă nici de Viitorul, după ce, la finalul meciului Chindia - Viitorul (2-1), postase un mesaj subtil, prin care compara partida cu o piesă de teatru: „Nu este treaba mea că unele echipe folosesc juniorii sau veteranii. Voi, cei din presă, trebuie să analizați dacă e bine sau rău. Și nu este vina Viitorului că Clinceni ne-a dat un gol «imparabil»". 

În schimb, Paraschiv a ținut să facă o precizare pe marginea unei discuții în miez de noapte purtate cu Gică Popescu, președintele constănțenilor, imediat după eșecul echipei lui Hagi la Ploiești. „Legat de ce a zis Gică, cum că «Ciprian Paraschiv nu a vrut sa spună ce a zis», știu bine ce am vorbit cu el. E o discutie pe care o consider privată, dar dacă vrea să o facem publică, o facem", a punctat oficialul ieșean.

1 victorieîn 8 meciuri are Rednic pe banca lui Poli Iași, ajunsă ultima în ierarhia Ligii 1

„Ce treabă avem noi cu alte echipe? La anumite meciuri, Hagi a schimbat 11 jucători. În sferturile Cupei noi am jucat cu echipă de juniori. În fiecare an, în playoff, noi schimbăm 6-7 jucători" 

L-am sunat şi pe Ciprian Paraschiv de la Iaşi şi mi-a zis că el nu a vrut să spună ce a spus. Terminaţi cu prostiile astea legate de blaturi. Sunt oameni care vor să-şi ascundă incompetenţa pe spatele nostru. Să joace şi să-şi câştige puncte, că nu i-am adus noi în situaţia asta.
- Gică Popescu, președinte Viitorul, la Telekom Sport

VIDEO Mircea Rednic, după Poli Iași - Academica Clinceni 0-1: „Mi-e greu să vorbesc...”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mircea Rednic o „înțeapă” pe Dinamo: „Unii se plâng că e cald la 17:00, iar eu joc la 13:00”

Nicolae Dică, nelămurit de ce se petrece la FCSB: „E prea mult!” + „Acolo s-a jucat 90% din campionat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează