FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

EXCLUSIV Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași: „Iftime și Dinamo văd acum că n-am fost inconștient”

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 15:40

Ciprian Paraschiv, președintele criticat din cauză că a cerut „înghețarea” play-out-ului, se teme pentru echipa sa după cele întâmplate la Botoșani și la Dinamo.

Pus la colț pentru că a cerut la un moment dat "înghețarea" play-out-ului din motive de securitate sanitară, președintele lui Poli, Ciprian Paraschiv, privește cu îngrijorare cazurile de COVID-19 de la Dinamo și la FC Botoșani. 

Paraschiv atrage atenția

„Sper că domnul Iftime e conștient acum că nu am fost nicio secundă inconștient! Iar Dinamo, care inițial a părut că susține ideea mea și apoi a schimbat planul în câteva ore, iată că tot în câteva ore e nevoită să își schimbe planul și acum....”, a comentat oficialul ieșean, exclusiv pentru Gazetă. 

Paraschiv e sigur că „fiecare club a respectat protocolul medical, dar, mai departe de asta, totul e greu de controlat. E ca și cum noi ne antrenăm, ne pregătim, deschidem scorul, facem totul pentru victorie, dar vine un penalty pentru adversar în ultimul minut”. 

Poli Iași, deplasare spre Constanța

Președintele Iașiului se gândește acum că "echipa mea pleacă azi cu autocarul, vor fi opriri în benzinării, vor fi cazări în două hoteluri, prin două orașe. A plecat team-managerul Marius Onofraș încă de ieri, să verifice totul pe traseu... Dar dacă vine penalty pentru adversar în ultimul minut? Mă rog la Dumnezeu să fim protejați cu toții".

„Am ascultat și ce spune domnul Paraschiv. Mi se pare inconștient să faci așa ceva. Cum să încerci să blochezi campionatul? Păi, te execută ăștia. E sinucidere clară!" 
- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, pe 19 mai 2020 

„Îmi pare rău pentru Ciprian. Patronul de la Sepsi a explicat că sunt nişte contracte cu sponsorii, cu televiziunile. Ciprian e la un club cu probleme, e sufocat, ei nu au nici doctor!" 
- Florin Prunea, manager general Dinamo

VIDEO / Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Noi detalii de la FC Botoșani » Situație incredibilă: echipa n-a avut medic la antrenamente în ultima lună, iar regulamentul FRF admite așa ceva

EXCLUSIV Alt necaz la Dinamo! Ce-i sperie pe spanioli de tergiversează achitarea garanției. Cine rămâne ultima salvare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fibra
fibra  •  14 Iunie 2020, 08:20

Paraschive ce ma plecati la Viena? De ce sa dormiti in doua hoteluri,faceti cu escala 442km? Mai termina cu miorlaiala si invata jucatorii sa fie precauti si curati.

creeperno
creeperno  •  12 Iunie 2020, 22:40

De unde bani

81mada
81mada  •  12 Iunie 2020, 21:37

A avut dreptate omu, dar cand li s-a spus ca trebuie sa dea banii inapoi ce au facut? Au dat si ei inapoi, daca dadeau banii poate nu se mai juca.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează