LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ciprian Paraschiv a explicat de ce a scăzut drastic salariile tuturor de la Poli Iași, dar de al lui a avut „milă”: „A fost o decizie extrem de dureroasă”

Ciprian Paraschiv i-a răspuns lui Ovidiu Ioanițoaia
Ciprian Paraschiv i-a răspuns lui Ovidiu Ioanițoaia

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 14:40

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a fost în direct la GSP Live și a comentat două dintre criticile pe care i le-a adus Ovidiu Ioanițoaia într-un editorial recent. 

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a publicat pe 15 aprilie un editorial în care l-a criticat dur pe Paraschiv, pentru discursul aprins pe care acesta l-a avut la adresa lui Gino Iorgulescu, președintele LPF. 

VIDEO Paraschiv îi răspunde lui Ovidiu Ioanițoaia

- Extrag două critici care ți-au fost aduse, dintr-un editorial recent al lui Ovidiu Ioanițoaia. „Deduc că Paraschiv dorește o mână de ajutor de la LPF, ca Poli să obțină licența, deși prin buzunare îi suflă vântul” 

- Eu am întrebat dacă există un fond de criză. L-am văzut pe domnul Ioanițoaia destul de anti-Paraschiv. Eu nu am nimic cu domnia sa. Eu nu sunt genul care să vorbesc pe la spate, îmi exprim punctul de vedere. Dacă am ceva de zis, zic. Doar am întrebat dacă există un fond de rezervă pentru astfel de situații. Să ne ajute Liga cu plata testelor. Dar am înțeles că nu există. Într-adevăr, obținerea licenței a fost o provocare pentru Poli Iași, încă nu avem decizia finală. 

- O a doua critică. Ovidiu Ioanițoaia solicita o lămurire: „De ce cu excepția ta, ai băgat întreg clubul în șomaj tehnic și ai scăzut drastic salariile?” 

- Da, eu mi-am redus la jumătate salariul și absolut toată lumea a intrat în șomaj tehnic. În primul rând am făcut asta ca să respect legea. Eu cred că Iașiul va fi cel mai ferit de procese. Trebuia să fie o persoană care să reprezinte clubul și să se ocupe de dosarul de licențiere. Cei de lângă mine știu că nu vor avea de pierdut, chiar dacă a fost o decizie grea. Vă dați seama că nu mi-a convenit, abia venisem la club și le suspend activitatea jucătorilor? Și trec tot personalul administrativ în șomaj tehnic? A fost o decizie extrem de dureroasă, nu mi-a fost simplu.  

Citește și alte știri de la GSP Live:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (2)
forza_csms  •  01 Iunie 2020, 18:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antisistem  •  01 Iunie 2020, 18:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iasi - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 10 - Mirajul fotbalului italian
TVR 1
17:00 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Leganes
Digi 4, Telekom 4
18:15 Fotbal, Serie A
Inter - Bologna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Cagliari - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Osasuna - Getafe
Digi 4, Telekom 4
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Villarreal - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1