FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Ciprian Petre: "Putem face un campionat bun dacă nu pierdem cu Rapidul în prima etapă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Ciprian Petre, jucătorul Gloriei Bistriţa, a vorbit despre aspiraţiile sale şi ale echipei, despre pregătirea din Antalya şi despre obiectivele pentru retur.

„Pregatirea decurge bine din punct de vedere fizic, calitativ mai putin deocamdata. E o perioada de acumulari, reusitele sunt mai putine, conteaza sa ajungem la o forma sportiva buna la prima etapa din retur.

In retur toate meciurile vor fi dificile, nu poti spune ca joci cu echipe slabe. Orice meci e greu, nu se da nimeni la o parte ca sa castige Gloria. E foarte important inceputul, daca nu pierdem cu Rapid ne va creste moralul si putem face un campionat bun.

Cred ca vom termina intre primele zece echipe. In prima parte a campionatului, cand am inceput sa jucam, s-a incheiat turul. Daca am termina intre primele zece ar fi onorabil. Nu cred ca vom avea probleme legate de retrogradare, avem echipa buna", a spus Ciprian Petre pentru site-ul oficial al clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2009, 17:27

da, ciprian petre este cel mai bun jucator al bistritei.cred ca merita sa joace la o echipa mai buna! a jucat la urziceni, a scos de unul singur pe steaua din cupa romaniei..... pot spune despre el ca DA, este fotbalist!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează