FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 0-1

Circul Liga 1 » Marcel Popescu iese la atac după meciul cu Viitorul și se ia de FCSB: "E comportament indecent să ne roage să jucăm corect când nu pot câștiga"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 11:22

După meciul cu Viitorul, 0-1, Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a ieșit la atac și a răspuns acuzațiilor de blat, ironizându-i pe cei de la FCSB.

"Este greu de acceptat să concurezi de unul singur şi să ieşi pe locul 3. Şi eu în locul Stelei aş avea derapaje de comportament. Pentru că a te umili şi a cere Craiovei «Vă rog frumos să jucaţi corect că noi nu suntem capabili să câştigăm singuri» este un comportament indecent.

Nu dau curs unor speculaţii prin care unii încearcă să disimuleze propriile slăbiciuni şi să spună «din cauza ăstora de la Craiova n-am ieşit noi campioni». Campionatul îl va câştiga o echipă pe merit, iar dacă există pierdanţi care au băgat milioane de euro în fotbal, au pierdut singuri.

Lumea s-a bucurat la golul lui Coman? Este o stare de spirit. Sunt 70 de ani de când Universitatea Craiova a fost vitregită de aceste două mari puteri de la noi, iar FCSB-ul a preluat nivelul de simpatie al Stelei", a spus Popescu la TV Digi Sport.

Astăzi, Popescu a revenit și a dat noi declarații despre meciul cu Viitorul.

"Noi nu menajăm jucătorii. Dacă vorbim despre respectarea competiției, Craiova este impecabilă, rețineți, impecabilă. Dacă jucătorii Craiovei jucau cu intensitate cu Viitorul, și Andrei Ivan, de exemplu, lua cartonaș roșu, se spunea că a făcut asta intenționat pentru a nu juca împotriva Stelei. Problema este la Steaua, nu la alții ", a declarat Popescu la TV Sport ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (72)
dansy
dansy  •  09 Mai 2017, 09:31

Mor hotii de la FCSB de necaz ca pierd campionatul datorita furaciunilor pe care le-au facut nu-i mai inghita si nici respecta nimeni.Stai sa vezi ca inca nu au batut Craiova.Vom vedea ce va fi.

1629280413960765
Ioana Maria  •  08 Mai 2017, 21:52

MARCEL POPESCU MERITA SA SE DUCA LA RAHOVA SAU SA AJUNGA INTRUN COSTUM DE STEJAR

bigdeal
bigdeal  •  08 Mai 2017, 19:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează