FOTBAL  »  Superliga  »  

Cîrţu a fost prezentat la Braşov! » Ce obiectiv are pentru acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 15:59

Sorin Cîrţu e încîntat de faptul că a preluat Braşovul şi îşi propune o clasare mai bună ca anul trecut la finalul campionatului.

Tehnicianul de 56 de ani spune că are nevoie de timp pentru a vedea dacă poate rămîne şi din vară la echipă. "Am urmărit echipa la ultimele meciuri: cu Vaslui, la Galaţi şi cu CSMS Iaşi şi consider că are un potenţial bun. Am vrut să rămînă şi Szabo în staff pentru a exista o continuitate. Obiectivul meu este să adunăm cît mai multe puncte şi să terminăm mai bine ca anul trecut. Am semnat doar pînă în vară pentru a ne cunoaşte bine, pentru a vedea dacă există compatibilitate, iar dacă e ok, vom continua."

Cîrţu îi va avea secunzi pe Adrian Szabo şi Mircea Irimescu, în timp ce Andrei Şanta se va ocupa de pregătirea portarilor.

Noul antrenor al Braşovului a antrenat ultima dată pe Steaua, echipă cu care a reuşit 5 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrîngeri în 11 meciuri.

"La meciul cu Basel se adunase multă frustrare. Luptam pe mai multe fronturi, dar de atunci m-am mai calmat şi eu. Aţi văzut că la Steaua n-am mai fost aşa"
Sorin Cîrţu, antrenor Braşov


Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
dani27
dani27  •  10 Octombrie 2012, 17:53

PLECA OLTENE

Vezi toate comentariile (1)
Comentează