FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, 19:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cîrţu despre meciul cu CFR: "Ca fotbalist, meciurile astea le aştepţi cel mai mult!"

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 21:54

Dezamăgit de evoluţia din partida cu Petrolul de marţi, Sorin Cîrţu speră ca echipa sa să aibă o altă faţă sîmbătă, împotriva campioanei.

"Sper să avem o altă atitudine faţă de meciul din Cupă, care mi-a lăsat un gust amar. Atitudinea băieţilor în acel meci a dat impresia că ei nu au crezut în competiţia respectivă. Dar înfrîngerile fac parte din viaţă şi trebuie luate ca atare. Important este să înveţi din ele. Întîlnim campioana en-titre, o echipă care se află în revenire de formă. Dar ca fotbalist, meciurile astea cu echipele puternice trebuie să le aştepţi cel mai mult. Sînt cele mai importante examene", a mărturisit "Sorinaccio".

Referitor la fosta sa echipă, antrenorul stegarilor a declarat: "Au legat cîteva rezultate pozitive în ultima perioadă. Cu siguranţă vor să cîştige pentru a îşi menţine un moral bun pentru meciul cu Galatasaray. Înfruntarea cu turcii are pentru ei o mare importanţă şi o miză financiară foarte mare"

Obligat de indisponibilităţi, Sorinaccio va introduce în echipă şi jucători care au evoluat mai puţin pînă în acest moment. Tehnicianul braşovean nu se poate baza pe suspendaţii Munteanu şi Madeira, Tameş s-a accidentat în meciul de Cupă, iar Cristi Ionescu nu este încă refăcut complet. Totodată, Paul Batin, vîrful venit chiar de la CFR nu poate evolua din cauza unei clauze impusa de clujeni la realizarea împrumutului. "Cei care intră vor trebui să arate că au fost nedreptăţiţi fiind ţinuţi pe bancă pînă acum. Sper ca ei să aducă un plus de prospeţime fizică", a mai spus Cîrţu.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (4)
dani27
dani27  •  02 Noiembrie 2012, 17:08

a ajuns stricatul asta sa isi dea cu parerea de echipa noastra.pleca oltene

qzoom
qzoom  •  02 Noiembrie 2012, 11:13

Si pt tine este o sansa ba prazarule, poate ultima...nu mai critica jucatorii si nu mai vb de alte echipe...aici , nu-i oltenia....vezi-ti de taraba ta.

catalin_cj
catalin_cj  •  02 Noiembrie 2012, 10:19

nea sorine bafta, dupa meciu cu cfr. mie mi-ai placut cat ai antrenat la cluj

Vezi toate comentariile (4)
Comentează