FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Cîrţu: "Două lucruri regret în viaţă: cînd m-am dus la Rapid şi cînd am revenit la Pandurii"

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Antrenorul Sorin Cîrţu este dezamăgit de prestaţia elevilor săi. "Regret două decizii pe care le-am luat în viaţa de antrenor. Prima a fost când am acceptat Rapidul, am plecat de la Federaţie să mă duc la Rapid care atunci era bolnav, confuz, dominat de interese şi obligaţiuni. A fost o deziluzie mare la vremea respectivă", a spus "Sorinaccio".

 

"Acum regret decizia pe care am luat-o de a reveni la Pandurii pentru că unii oameni la a căror părere ţin şi pentru care am o afecţiune din acest oraş şi pentru care am venit, şi-au pus speranţe prin venirea mea că salvarea de la retrogradare este posibilă.

La momentul actual nu putem spune că nu se poate realiza, dar nimeni nu se aştepta la aceste chinuri prin care trecem în acest moment", a continuat tehnicianul.

Cîrţu spune că îşi asumă responsabilitatea pentru soarta echipei: "A fost un risc pe care mi l-am asumat, e o responsabilitate de care în situaţia în care rezultatul este negativ nu o să mă disociez. Un anumit procent îmi revine şi mie. Şi acum îmi imput că la un anumit moment am slăbit, am avut o problemă psiho-emoţională, iar cînd emoţiile domină psihicul sînt probleme pe care trebuie să le rezolvi şi nu să stai în stres", a explicat "principalul" gorjenilor.

Tehnicianul a explicat pe ce s-a bazat cînd a acceptat să revină la echipă în locul lui Ciobotariu.

"Cînd am făcut acest pas m-am bazat pe valoarea lotului, pe jucătorii pe care îi ştiam. Eram convins că pot să scot mai mult din ei pentru că le ştiu capacitatea, calitatea unora şi de aceea am venit cu încredere. Nu am promis că scăpăm imediat, am spus că vom sta cu sufletul la gură", a mai spus "Sorinaccio".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  03 Mai 2010, 16:33

Si restul ar trebuii sa regrete momentul cand te-ai gacut antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close