FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Cîrţu îl arată cu degetul pe jucătorul dorit de Steaua: "Cu calitatea asta te naşti, antrenorul nu poate face nimic"

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 31 octombrie 2012 10:50

Sorin Cîrţu a fost extrem de supărat după înfrîngerea din optimile Cupei României, 0-2 cu Petrolul Ploieşti.

Învins de prahoveni în ambele partide disputate în ultima săptămînă, Sorin Cîrţu a comentat scandările spectatorilor împotriva sa. Tehnicianul braşovenilor consideră că balanţa a fost înclinată şi de valoarea superioară a ploieştenilor, dar şi de greşeli elementare ale elevilor săi: "Suporterii sînt nemulţumiţi, pot să strige ce vor. Pentru ei, probabil Cîrţu este de vină că Machado iese aiurea şi din zona lui se marchează al doilea gol. În minutul 6 trebuia să fie 2-0, cînd lui Grozav i s-a aşezat mingea pe tavă. Pai, greşelile astea le putea face şi Potecu. Ca jucător străin, trebuie să te impui în echipă, să fii de bază, nu să forţezi antrenorul să te schimbe în minutul 35. Batin a ratat 6 ocazii în aceste două meciuri. Credeţi că un antrenor îl poate face să o bage în poartă de acolo? Cu calitatea asta te naşti."

Sorinaccio a recunoscut superioritatea trupei lui Contra, punctînd totodată că pentru echipa sa urmează meciuri în acelaşi ton, cu echipe din partea superioară a clasamentului: "Concluzia e clară. Sînt mai buni ca noi. Cred că al doilea gol a venit, totuşi, într-un moment destul de bun pentru noi, care ne dădea speranţe. Sînt dezamăgit, dar realist. Ca lot, ca schimbări sînt peste noi. Am pregătit jocul, pe hîrtie ştiau toţi ce au de făcut. Ştiau cum trebuie să-i blocheze pe Cristea, Marinescu, Grozav. Dar valoarea şi jocul lor au făcut ca noi să greşim. Spre exemplu, Tameş face ruptură forţat şi de jocul aprig impus de adversar. Trebuie să fim conştienţi că întîlnim echipe mai bune. Urmează CFR, Pandurii, Steaua. Probabil am pune probleme mari oricărei echipe din campionat dacă am putea să aliniem aceeaşi formulă de echipă la fiecare meci, dar din diverse cauze asta nu e posibil. Ăştia sînt jucătorii, i-am găsit aici. Am spus de la început că e posibil să urmeze şi fluctuaţii şi că obiectivul nostru e să strîngem pînă la iarnă cîte puncte vom putea."

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Octombrie 2012, 20:25

Obiectiv indeplinit.

hexan
hexan  •  31 Octombrie 2012, 15:32

Asta e tare, foarte tare: ''obiectivul nostru e să strîngem pînă la iarnă cîte puncte vom putea''

putregaiu
putregaiu  •  31 Octombrie 2012, 13:48
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Octombrie 2012, 13:31

Pai de ce nu antrenezi tu ...bai putregai /

ca sunt sub contract cu U Craiova

Vezi toate comentariile (5)
Comentează