FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 1-0

Cîrţu l-a făcut praf pe Tătăruşanu după golul lui Mihalache: "Ăsta e nebun?!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 aprilie 2011 02:07

Golul încasat de Steaua în prelungirile partidei cu Astra i-a provocat lui Sorin Cîrţu o criză de nervi la adresa propriului portar, Ciprian Tătăruşanu.

AICI SÎNT CRONICA ŞI REZUMATUL VIDEO

Tehnicianul s-a întors către banca de rezerve imediat după ce mingea şutată de Mihalache s-a oprit în plasa porţii şi le-a strigat acestora: "Bă, Tătăruşanu ăsta nu e normal, de ce respinge, mă, mingea aia cînd nu-l atacă nimeni? Ăsta e nebun, din cauza lui am luat golul ăsta, că trebuia să prindă balonul, nu să-l boxeze".

Criticat şi de Dragomir
"Doar 4-5 jucători sînt de valoare la Steaua, restul sînt 0! Tătăruşanu a greşit la gol, trebuia ori să respingă în afara terenului, ori să prindă mingea", a comentat preşedintele LPF la finalul partidei.

Printre cei mai constanţi
Ciprian Tătăruşanu se numără printre cei mai utilizaţi fotbalişti din Ghencea, indiferent de numele celui care a fost pe banca Stelei. Goalkeeperul venit de la Bistriţa are 18 meciuri bifate în acest sezon, la fel ca Bogdan Stancu, plecat între timp la Galatasaray.

Steaua, tot în topul apărărilor din deplasare
În ciuda înfrîngerii cu Astra, Steaua rămîne echipa cu cea mai bună defensivă din Liga 1 în meciurile disputate în deplasare. După 13 partide jucate pe teren străin, "militarii" au încasat doar 8 goluri. Atacul este însă dezamăgitor: doar 10 reuşite departe de Ghencea.

VEZI MAI JOS INTERVENŢIA NEFERICITĂ A LUI TĂTĂRUŞANU

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (20)
argus112
argus112  •  11 Aprilie 2011, 13:46

Aseară am ţinut cu Steaua.....îmi doream să le ia 3 puncte Astrei pentru ca Steaua să mai spere la titlu şi să ,,subordoneze" Oţelul, nu a fost aşa, asta-i viaţa.

rusanu
rusanu  •  11 Aprilie 2011, 11:54

cartule, zi-ne ceva si despre celelalte 10 cizme din teren, gen bikfalvi, marinescu, nicolita sau stralucitul bilasco. la atatea "zeci de ocazii" pe care le-am avut, sigur gasesti ceva cuvinte de lauda despre ei. ne facem sperante ca din vara, odata cu plecarea ta si cu sosirea " stelelor" gen costea si altii, ne vom clasa la final macar pe locul 5! cat despre liga campionilor, "in vecii vecilor , amin!"

claustrofobus
claustrofobus  •  11 Aprilie 2011, 11:43

sincer ii compatimesc pe unii stelisti care sunt mai inteligenti ei sunt intr-o dilema din care nu pot iesi. au de ales intre steaua bolsevica a lui stalin sau steaua magilor de craciun a lui gigi becali? no ziceti si voi pe cine naiba sa alegi?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează