FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Cîrţu: "Mă pregăteam să plec la Tîrgu-Jiu cînd mi-au spus de suspendare"

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Antrenorul Sorin Cîrţu a fost surprins de decizia conducerii pandurilor de a-l suspenda, alături de staff-ul său.

 

Mi-a zis şi mie Burlan că a fost o şedinţă şi că sînt suspendat. Într-un fel m-a surprins fiindcă voiam să vin la Tîrgu Jiu cînd am fost sunat şi i-am spus să nu mai fac drumul pînă acolo şi să-mi spună ce este. Este o chestie că aş fi suspendat până la sfârşitul campionatului, dar nu înţeleg termenul acesta de suspendare a unui antrenor", a spus tehnicianul, care se pregătea să plece la Tîrgu-Jiu în momentul în care a fost anunţat de decizie.

"I-am trimis la Tîrgu-Jiu pe Lung şi Irimescu să ia o hîrtie cum că sîntem suspendaţi. Poate e o decizie care îi ajută", a comentat "Sorinaccio".

Consiliul de Administraţie a decis ca antrenorul Sorin Cîrţu şi secunzii săi să fie suspendaţi din funcţie pînă la finalul campionatului, urmînd să primească alte atribuţii. "Principal" în ultimele două etape va fi Florin Bejinariu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  15 Mai 2010, 13:49

Bejenaru antrenor...cea mai proasta alegere.Ala nu are nicio treaba cu antrenoratul.Nu stie sa faca scheme de joc, este paralel...singurul lucrul pe care il stie este sa linga acolo unde trebuie...este un turnator si un caracter de doi lei. Pacat ca sunt multi care au pus suflet pentru acasta echipa.

pedrogar
pedrogar  •  12 Mai 2010, 17:16

Na, ti-o trasara astia!

 •  12 Mai 2010, 17:08
Postat de pe 12 Mai 2010, 17:04

pacat,eu zic ca ca putea sa aduca 6puncte in ultimile2etape.asta-i viata.sper sa il vedem in campionatul urmator din nou antrenor in liga1.

sau nu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close