FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Cîrţu: "Partidele contra Stelei se dispută cu pasiune indiferent de locul din clasament"

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Antrenorul Sorin Cîrţu consideră că situaţia Pandurilor la meicul cu Steaua este asemănătoare cu cea din sezonul trecut. "Şi anul trecut era aceeaşi încărcătură, o tensiune fiindcă eram într-o pasă neagră. A fost o descătuşare la meciul cu Steaua şi a urmat o serie de patru victorii consecutive începînd de la acel joc. Totuşi,  deşi era atmosferă tensionată, nu eram în pericol de retrogradare ca acum", a spus Sorinaccio.

Tehnicianul susţine că marea problemă a gorjenilor este în atac. "Am sperat că putem face rezultat pozitiv la Cluj, dar din mai multe motive nu s-a putut realiza. În anumite momente aducem prea puţini oameni la finalizare, sau greşim pasa decisivă. Tremonti dacă tot a început o treabă, să o şi termine. Nu contrează cine va marca, important este să obţinem victoria. Steaua are jucători care la faze fixe pot crea probleme, dar şi noi le puteam crea probleme. Steaua are executanţi mai buni de lovituri libere directe sau cornere", a spus Cîrţu.

Deşi susţine că este o diferenţă de valoare evidentă, "principalul" gorjenilor aşteaptă ca elevii săi să fie şi mai motivaţi să înfrunte Steaua: "Partidele cu Steaua se joacă diferit. Indiferent unde eşti cînd ai meci cu Steaua sînt partide speciale tratate ca atare de jucători şi antrenor. Am avut multe rezultate pozitive şi ca antrenor şi ca jucător. Eu am multe meciuri bune contra Stelei".

Cîrţu speră ca "centralii" să nu mai greşească împotriva Pandurilor. "Cînd Pandurii joacă cu Steaua nu te poţi aştepta la un avantaj din partea arbitrilor. Şi cu alte echipe care fac parte din zona fruntaşă, tratamentul arbitrilor e unul anume. Nu putem să ne bucurăm de îngăduinţă din partea arbitrilor, să fim iertaţi de cartonaşe sau să ni se permită să jucăm tare. N-avem parte de cadouri! De cînd sînt aici nu-mi aduc aminte de vreun cadou. În toate meciurile de aici nu am primit nici un cadou, nici măcar vreun punct moca sau să-şi fi dat vreunul autogol, ofsaid. Nu mă aştept la cadouri", a spus Cîrţu.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
 •  25 Martie 2010, 15:27

Fac pariu ca va cistiga Steaua . E blat 100%. Va spun din sursa sigura . Daca as putea paria doar pe acest meci as face ceva bani. Hai pa. Pac- Pac

Vezi toate comentariile (1)
Comentează