FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

"Cît o să fie la club Pădureanu, Bistriţa nu va retrograda"

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Sorin Cîrţu îl laudă pe Jean Pădureanu pentru modul în care a reuşit să menţină Bistriţa în prima Ligă. „Jean Pădureanu a fost şi este un conducător foarte bun, care şi-a văzut mereu interesul propriei echipe. Un meci nu este doar al jucătorilor şi al antrenorului, ci şi al conducătorului. El a ştiut foarte bine să ajute antrenorii! Din 1990 Bistriţa este în Divizia A şi niciodată nu o iei în calcul la probleme de retrogradare, e cea mai mare greşeală să o iei în calcul. Jean Pădureanu are experienţă, iar Bistriţa va cădea doar dacă vrea el, sau se retrage. Dar nici dacă se retrage fiindcă şi-a lăsat oameni”, a comentat Cîrţu.

Tehnicianul consideră că Gloria atinge de fiecare dată obiectivul impus de Pădureanu: „Bine că nu-şi pune în cap de altceva, cupe europene, dar şi atunci cînd şi-a pus în cap a rezolvat şi treaba asta. Pentru că este conducător şi ştie omul ce se exploateze. Am avut conflicte cu el din invidie pentru ceea ce făcea pentru antrenorul lui, iar conducătorul meu nu. L-am apreciat deoarece ştie să se folosească de oameni. De vină nu este el, ci ceilalţi care au marşat pentru o gîndire perversă pentru nu ştiu ce situaţie”, susţine antrenorul pandurilor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  27 Aprilie 2010, 22:35

E cel mai tare conducator din fotbalul romanesc.A facut blaturi sau ,,reciprocitati'' pentru ca nu a avut alte solutii,pentru ca si altii faceau aceleasi lucruri.Nu uitati dubla cu Fiorentina , in care Gloria s-a descurcat onorabil.O spune un suporter stelist.

 •  27 Aprilie 2010, 17:34

Mare vorba ai grait omule

 •  27 Aprilie 2010, 16:56
Postat de sergiu_ctin pe 27 Aprilie 2010, 16:34

Evident, cine se pricepe mai bine la blaturi ca Jean?

evident, Pinalti nu *..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează