FOTBAL  »  Superliga  »  

Clau-gol la Duisburg

Articol de , - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

După Ştefan Radu, Claudiu Niculescu va părăsi şi el pe Dinamo. Atacantul de 31 de ani va părăsi chiar în această dimineaţă cantonamentul din Cipru cu destinaţia Bucureşti, iar apoi va lua primul avion spre Germania pentru a semna contractul cu MSV Duisburg, ocupanta ultimului loc în Bundes liga.

Cristi Borcea şi Vasile Turcu au plecat azi-noapte spre Germania pentru a perfecta cu Duisburg transferul lui Claudiu Niculescu. "Dacă el vrea să meargă în Bundesliga, atunci noi nu ne opunem. Sînt trei echipe germane interesate de Claudiu, răspunsul nu-l puteţi găsi decît la el", a mărturisit Cristi Borcea înainte ca lucrurile să fie clare la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Duisburg, care mai are în componenţă alţi doi români, Iulian Filipescu şi Mihai Tararache, îi oferă lui Clau-gol aproximativ 300.000 de euro pe an, iar clubului din Ştefan cel Mare 700.000 de euro pentru serviciile atacantului de 31 de ani. Totuşi, şefii îşi doreau o ofertă mai consistentă pentru fotbalist, 350.000 de euro net pe sezon. Interesate de Niculescu au mai fost Leverkusen, Eintracht şi FC Kaiserslautern.

L-a vrut şi Timişoara
Timişoara a vrut un schimb de atacanţi Niculescu - Ganea, dar dinamovistul a refuzat. Dinamo îl dorea pe Ionel Ganea înapoi, aşa cum a anunţat site-ul www.dinamovisti.ro încă de vineri. Dar cererea lui Poli Timişoara nu a putut fi onorată de către roş-albi. Şi aceasta întrucît bănăţenii au dorit un schimb de jucători Ionel Ganea - Claudiu Niculescu! Alb-violeţii îi ofereau un contract de 350.000 de euro, dar Claudiu a refuzat, transmiţînd că nu are intenţia de a părăsi pe Dinamo pentru o altă echipă din ţară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează