FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu Florică a dat bani la Dinamo! Cu ce sumă a ajutat clubul pentru a obține licența

Claudiu Florică vrea să cumpere Dinamo
Claudiu Florică vrea să cumpere Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 07:01

Omul de afaceri Claudiu Florică, cel care susține că este interesat de preluare clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță, îi ajută pe „câini” să obțină licența pentru sezonul viitor.

Dinamo mai are nevoie de 180.000 de euro pentru a fi sigură că va putea juca în sezonul viitor în Liga 1, iar fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” fac tot posibilul pentru a obține acești bani. După ce a anunțat că încă mai vrea să cumpere Dinamo, Claudiu Florică s-a implicat și el în procesul de strângere de bani.

Astfel, Claudiu Florică și fiul său, care în trecut a licitat 1.150 de euro pentru tricoul lui Slavko Perovic, au donat 10.000 de euro pentru programul Doar Dinamo București, anunță PCH. La aceasta sumă se adaugă și 5.000 de lei, de la Marian Mihail, director la Charlton, echipă deținută de șeicul care vrea să cumpere Dinamo alături de Florică. 

În total, fanii lui Dinamo au strâns 71.500 de euro, aproape jumătate din suma necesară clubului.

VIDEO. Claudiu Florică: „Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Noi detalii despre preluarea clubului: „Pista Dinamo nu s-a închis, «ronțăim» la acte”

EXCLUSIV Răgaz pentru Negoiță: „Procesul de licențiere, amânat cu o lună” + adevăratul motiv pentru care „câinii” vorbesc despre faliment

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
rockyus
rockyus  •  15 Aprilie 2020, 21:46
Postat de jedela pe 15 Aprilie 2020, 17:40

Asa sa tot fi patron de club si altii sa ti plateasca datoriile... voi chiar nu va da ti seama cat de escroc este acest putregai de negoita? Lasati naiba clubul sa pice ....ca oricum este in coma profunda

Pai si de unde sa mai dea bani Negoita, tipareste acasa bani? Si pe el il doare de club, dar si afacerile si alte venituri au scazut, cu coronavirusul asta!

3778567772185920
Buzatu Nicolae  •  15 Aprilie 2020, 20:28

Dacă toți dinamovistii ar doua min 50 ron cum intr o săpt s au strâns 110000 euro intr o săpt s,ar m ai strage ,70000 euro pt licentiere la 2 mil de dinamovisti atunci sigur s ar obține licențiere daca insa aceasta suma este strânsă si nu se obtine înseamnă că nu se doreste si atunci vina nu i decât a conducerii care intr adevăr ei nu m ai doresc sa continuie printr-o monlbilizare exemplară dinamovistii adevărați ar putea afla adevarul cine i de vina si cine doreste continuarea sau retrogradarea . HAI DINAMO

randoomz
randoomz  •  15 Aprilie 2020, 20:21
Postat de goggu.mecanicul pe 15 Aprilie 2020, 14:13

Aia 300 au fost vreo tribuna intreaga la meciu vostru cu CITY. Ce frumos ati scris '' Doar Dinamo Bucuresti '' hahahahahahahahaha prostii omenirii , vedeti ca va mai umilim odata, cu alte mesaje :)))))))))))))))))))))))))) sa ti tragi moaca aia de locomotiva in selfie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gymd aka pro99stalul siteului strikes back. nici macar nu se vede ce s-a scris acolo,asa de prost esti ca nici nu ai vazut ca nu se vede absolut nimic la faza cu city. dar aia nu are nicio legatura cu faptul ca desfiintarea lui vitan barzesti este aproape si peste cativa ani nu o sa isi mai aduca nimeni aminte ca ati existat.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează