FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu Florică internat în spital, după ce a fost lovit pe trotuar de o autoutilitară în această dimineață » GSP a aflat cum s-a produs accidentul

Claudiu Florică, victima unui accident în București
Claudiu Florică, victima unui accident în București

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 12:56 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 13:54

Claudiu Florică, omul de afaceri care a investit diferite sume de bani la Dinamo în ultimele luni, a fost victima unui accident, în această dimineață, în sectorul 5 din București.

Omul de afaceri care a virat 500.000 de euro pentru ca Dinamo să obțină licența de Liga 1 se află internat la Spitalul Universitar, după ce a fost lovit de o autoutilitară, a dezvăluit aktual24.ro.

Claudiu Florică, victima unui accident în București

Apropiați ai binefăcătorului din umbră al lui DInamo au povestit pentru Gazeta Sporturilor filmul accidentului.

Florică ieșea dintr-o frizerie când o mașină de marfă, care aproviziona un magazin, l-a lovit pe afacerist, în timp ce dădea cu spatele.

Claudiu Florică a fost doborît de forța impactului, chiar dacă autoutilitara nu avea viteză. S-a ales cu o fractură de sinusuri și câteva leziuni minore. A avut noroc că mașina s-a oprit și nu a continuat să dea cu spatele, astfel că rănile nu au fost mai grave. Florică este internat și va rămâne sub observația medicilor.

Claudiu Florică a dorit în trecut să preia acțiunile de la Ionuț Negoiță, au fost negocieri intense, doar că tratativele nu s-au materializat. Ulterior, în 2021, Claudiu Florică a ajutat Dinamo sub diverse forme și a mai avut o tentativă de a veni în „Ștefan cel Mare”. Doar că gruparea a ajuns în insolvență. În ultimii ani, acesta a fost implicat în trecut la Poli Iași și Hermannstadt și a încercat să se implice și la Charlton. 

Fosta firmă a lui Claudiu Florică, în acționariatul la Dinamo

Recent, au apărut oficial în acte primii investitori de la Dinamo. Compania Red&White 2022 Management SA, acționar majoritar al clubului din Ștefan cel Mare, a cooptat doi noi acționari. E vorba despre firmele Team Sport Management SRL (10%) și Synotech Global Services Romania SRL (5%).

Synotech Global Services Romania (SGS) este fosta firmă D.I.M. Soft SRL, administrată mulți ani de omul de afaceri Claudiu Florică, și care a fost implicată în celebrele anchete care au constituit dosarele „Microsoft".

Vehiculat ca potențial investitor la Dinamo, Claudiu Florică nu apare în noua structură a acționariatului Red&White. Asociați la SGS sunt Manuela-Carolina Popescu și Cor Hagigalinis Haralambie Walter.

Citește și: 

Decizie VITALĂ la Dinamo! Vestea venită astăzi: ce se întâmplă cu transferurile

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  06 Iulie 2023, 22:45

Dosarul Microsoft

elgabri
elgabri  •  06 Iulie 2023, 20:38

Asta e mana bercenarilor !!

Dragon0007
Dragon0007  •  06 Iulie 2023, 16:19

Domnu Florica insanatosire grabnica .tot respectul ptr cea-ce faceti ptr Dinamo.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează