FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu Keşeru, cină lîngă staruri » Atacantul Stelei s-a întâlnit cu Christian Karembeu şi Viorel Moldovan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 23:32

Claudiu Keşeru n-a ratat prilejul de se întîlni cu Christian Karembeu, 43 de ani, acesta din urmă vizitînd săptămîna trecută ţara noastră cu ocazia aducerii în România de către Coca-Cola a trofeului Cupei Mondiale.

Stelistul a stat la masă alături de fostul internaţional francez, dar şi de Viorel Moldovan, toţi trei evoluînd ani mulţi pentru Nantes.

"Îl ştiu foarte bine pe Claudiu. Avea 16-17 ani cînd a venit la Nantes. Îi ştiu bine şi familia. E un tip educat, are nevoie de încredere, dar trebuie să-şi arate talentul, astfel încît să fie la naţională. Poate fi un atacant important al României", a declarat Karembeu despre întîlnirea cu atacantul Stelei.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Tănase nu respectă nimic"
Fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, e nemulţumit de Cristi Tănase, chiar dacă acesta are unele calităţi: "Cu toată slăbiciunea CFR-ului, mi-au plăcut mai mulţi jucători de la Steaua. La Chipciu îmi place obrăznicia lui pozitivă, în schimb, Tănase e un jucător care are calităţi tehnice foarte bune, dar tactic el nu prea respectă nimic. Nu prea pricepe ce trebuie să facă tactic! Oricum, Steaua a cîştigat categoric meciul, chiar dacă doar cu 1-0".

Laude pentru Varela
Laurenţiu Reghecampf a explicat la Dolce de ce preferă să înceapă meciurile cu Varela: "În meciurile de pregătire le-am dat şansa tuturor, am hotărît să joc cu Varela pentru că aduce un aport deosebit în faza defensivă şi este foarte implicat pe faza ofensivă. Cred că este cel mai în formă şi sper să joace în continuare tot aşa. Eu le-am dat şanse tuturor, restul fundaşilor trebuie să se ridice la nivelul echipei".

De mîine bilete cu Mediaş
Oficialii din Ghencea au decis ca începînd de mîine, de la ora 11:00, să înceapă comercializarea tichetelor pentru meciul din etapa viitoare, de acasă, contra celor de la Gaz Metan. Biletele pot fi cumpărate pentru început online de pe site-ul biletesteaua.ro, iar de joi dimineaţă şi de la casele stadionului Steaua. Preţul unui tichet la peluză va costa 5 lei, iar pentru un loc la tribuna a II a şi I, fanii trebuie să plătească 10, respectiv 15 lei.

INBOX:
- Miron Cozma la România TV: "Gigi Becali doarme pe o uşă de placaj, pe care e o pătură, ca să vedeţi cum sînt respectate drepturile omului la noi! Merge aproape la cîteva zile la spital".
- După meciul cu CFR Cluj, Steaua va avea trei suspendaţi pentru jocul cu Mediaş: Cristi Tănase, Nicuşor Stanciu şi Alex Chipciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
redarrow
redarrow  •  10 Martie 2014, 09:25

sunt surprins sa vad un articol despre iesiri in oras fara alcool si scandal. a inghetat iadul ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează