FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Suporterii Rapidului au reacționat negativ după cedarea lui, dar fotbalistul e fericit de mutare: „Nu e un pas în spate, mă ajută să cresc!”

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 15:36 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 16:09

Claudiu Micovschi, 24 de ani, a fost transferat de giuleșteni, din Italia, dar cedat împrumut la UTA, fără niciun meci în Grant. Mijlocașul a spus că nu e supărat din cauza decizia clubului, consideră că-i va fi de ajutor experiența la Arad.

UTA l-a împrumutat de la Rapid pe Claudiu Micovschi (24 de ani), un mijlocaș de bandă care și-a petrecut ultimii 8 ani și jumătate ai carierei în Italia.

Albion Rrahmani, noua senzație din Giulești, a fost și pe lista altei forțe din Superligă! „Am zis că va da minim 20 de goluri”
RAPID
Albion Rrahmani, noua senzație din Giulești, a fost și pe lista altei forțe din Superligă! „Am zis că va da minim 20 de goluri”

Giuleștenii l-au dus în mercato estival, dar l-a cedat la nicio lună de la momentul prezentării oficiale, fără să fi apucat să debuteze pentru giuleșteni. Decizia oficialilor din Grant a fost contestată vehement de către suporterii formației bucureștene.

Claudiu Micovschi este impresionat de primirea avută la Arad

Claudiu Micovschi a oferit primele declarații în tricoul "textiliștilor", înaintea deplasării de la Sfântu Gheorghe, pentru etapa cu Sepsi. Fotbalistul de 24 de ani are planuri mari în echipamentul alb-roșu. Orădeanul a transmis jurnaliștilor că a fost impresionat de la bun început.

"Chiar nu mă așteptam la o primire atât de bună. Băieții sunt superbi, chiar mă bucur de acest transfer. Nu e un pas în spate pentru mine, chiar este în față, pot să demonstrez în România, aici, în Liga 1, ai mai multe portițe de ieșire spre marea performanță.

Știu de rivalități, dar eu sunt la UTA, voi da titlul pentru aceste culori, vreau să-mi fac treaba cât mai bine. Am avut și oferte din altă parte, din Italia, dar consider că am făcut alegerea bună", a transmis ardeleanul.

Înțelege decizia clubului Rapid: „Era o presiune foarte mare”

Nu este dezamăgit de plecarea din Giulești. "La Rapid era o presiune foarte mare, când am ajuns eu, după două eșecuri la rând, lucrurile nu au decurs bine. Faptul că m-a dat împrumut, mă ajută, pot să cresc.

Mai mult am jucat pe stânga, dar pot juca și în dreapta, pot juca oriunde îmi spune Mister. Calitățile mele sunt viteza și driblingul în regim de viteză. Pe plan personal, sper să fiu sănătos, să n-am parte de accidentări și să-mi ajut echipa să reușim îndeplinirea obiectivelor", a încheiat Micovschi.

Cine este Claudiu Micovschi: s-a format în Il Calcio

Crescut de Luceafărul Oradea, Claudiu Micovschi a făcut pasul în străinătate la începutul lui 2015, când a fost împrumutat de Chievo. În vara lui 2015 a fost transferat de Genoa, pentru care a jucat la echipele U17 și U19.

6goluri și 9 pase decisive a reușit Micovschi în total la Avellino, în 71 de meciuri

În 2019, Genoa l-a împrumutat pe Claudiu la Avellino, care a decis să nu-l achiziționeze definitiv un an mai târziu. A făcut-o ulterior, în august 2021, după o jumătate de an petrecută de Micovschi sub formă de împrumut la Reggina.

Micovschi a mai jucat un an și jumătate la Avellino, apoi, în ianuarie 2023, a fost cedat la Fidelis Andria. Acum, după 8 ani și jumătate în Italia, a semnat cu Rapid, dar giuleștenii l-au împrumutat un sezon la Arad.

Citește și alte știri:

Rapid și-a băgat în ceață fanii cu ultima mutare! Abia transferat, fotbalistul a fost cedat la alt club din Superligă: „Demn de Dosarele X! Amatorism jenant”

Mircea Rednic e deja alături de echipă, după infarct și operație: „Vom scoate rezultat bun la Sepsi”. Când va reveni pe bancă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează