FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO. Claudiu Niculescu încă e dușmănit prin Bănie: „Îmi strigă: «Trădătorule!». Sunt momente teribile” + Opinie tranșantă în „războiul Craiovelor”: „Asta îmi doresc cel mai mult”

Claudiu Niculescu, în tricoul Craiovei // Sursă foto: arhivă GSP +1   FOTO
Claudiu Niculescu, în tricoul Craiovei // Sursă foto: arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 17:26

Claudiu Niculescu (43 de ani), în prezent antrenorul celor de la CS Mioveni, a dezvăluit la GSP Live că încă se confruntă cu ura fanilor olteni, la aproape 20 de ani distanță de la transferul la Dinamo.

  • CONTEXT: Claudiu Niculescu, pe atunci idolul tribunelor în echipa alb-albastră, a fost transferat de Dinamo de la Craiova în 2001, iar fanii formației din Bănie nu l-au iertat nici până acum pe atacantul cu 8 selecții la echipa națională.

VIDEO. Claudiu Niculescu povestește cum e apostrofat pe străzile Craiovei: 

Sunt oameni care-mi repoșează mutarea la Dinamo în continuare, da. Nu o fac la modul agresiv, dar mai sunt oameni care țipă de la distanță «Trădătorule!» și așa mai departe. Mi-am asumat asta. Acum ce să fac? Las capul în pământ și merg mai departe. 

Nu intru niciodată în conflict cu ei. Nu știi ce se poate întâmpla pe stradă, nu știi peste ce nebun dai până la urmă. Prefer să sting orice conflict din fașă. Dacă vrei să ne certăm, ne certăm la meciuri. Tu în tribune, eu pe teren.

Sper să se vindece chestia asta în timp. Cum să ții atât de multă ură în tine ani de zile? E deranjant, dar e și măgulitor într-un fel, paradoxal. Asta înseamnă și că oamenii au ținut foarte mult la mine. Sunt momente teribile atunci când ești înjurat, blestemat. S-au întâmplat și astea”, a declarat Niculescu la GSP Live.

156 de goluria marcat Claudiu Niculescu în Liga 1, în 326 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova, Dinamo și Universitatea Cluj

Claudiu Niculescu: „Eu la FC U Craiova am jucat! Sper să promoveze în Liga 1”

De asemenea, Claudiu s-a pronunțat și pe tema disputei formațiilor din Craiova, CS U și FC U. Niculescu consideră că el a jucat pentru FC U Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu care activează în Liga 3, și își dorește ca aceasta să promoveze în prima divizie.

Mi-aș dori ca echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova, să promoveze, să ajungă iarăși în Liga 1. Vă dați seama ce spectacol ar fi? Eu acolo am jucat, de ce să mă feresc? 

La echipa lui am jucat. E foarte bine ce fac și cei de la CSU Craiova, era nevoie și o de o echipă ca asta, cu buget foarte mare, care să pună probleme”, a mai spus Niculescu în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

3 campionate ale Românieiare în palmares Niculescu, toate cucerite alături de Dinamo

Adrian Mititelu i-a luat apărarea lui Claudiu Niculescu

În 2012, Mititelu îi lua apărarea lui Niculescu, afirmând că atacantul n-a trădat și că a fost dus „cu japca la Dinamo”: „Claudiu Niculescu nu a trădat, a fost dus cu japca la Dinamo. În schimb, fraţii Costea au plecat de bună voie (n.r. la Steaua). Raportat la ce au făcut alţii, Claudiu Niculescu a fost un înger. Poate că nu suntem chiar aşa naţionalişti pe cât ne credem, nu suntem basci, suntem nişte amărâţi de olteni. Ne place să spunem că facem, dar nu suntem buni de nimic”.

41 de goluria reușit Claudiu Niculescu pentru Craiova, în 93 de meciuri oficiale (1998-2001)

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Sacrificiul impresionant al copilului Claudiu Niculescu, povestit în direct: “Dormeam într-o baracă înghețată. Mergeam 3 kilometri pentru un ceai cu o felie de pâine și două bucăți de parizer”

Dezvăluiri la GSP Live. Care a fost secretul faimosului cuplu N&D: „Ne simțeam, nu trebuia să vorbim, nu trebuia să ridicăm privirea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  05 Mai 2020, 10:21

Nimeni in Craiova nu-l uraste pe Claudiu Niculescu, in schimb toata lumea il dispretuieste. Dispret si nimic mai mult.

fcu1948
fcu1948  •  04 Mai 2020, 12:37
Postat de suporterucv pe 04 Mai 2020, 11:42

Sa-i spuna cineva lui Claudel asta ca FCU a disparut din pacate....nu mai este de mult, de prin 2014 (FALIMENT se cheama). Dar probabil la mintea lui este imposibil sa inteleaga termenul !!

Noroc ca in 2013 a aparut la Bucuresti o noua echipa csu clona pesedista. Ce v-ați fi făcut voi fără un “investitor” mare fan 5teaua și fără o echipa care și-a schimbat numele de 3 ori in 6 ani????

suporterucv
suporterucv  •  04 Mai 2020, 11:42

Sa-i spuna cineva lui Claudel asta ca FCU a disparut din pacate....nu mai este de mult, de prin 2014 (FALIMENT se cheama). Dar probabil la mintea lui este imposibil sa inteleaga termenul !!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează