FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PANDURII 1-1

Claudiu Niculescu, la primul meci ca antrenor: "Am vrut să intru pe teren"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Claudiu Niculescu şi-a povestit experienţa de care a avut parte la primul său meci pe bancă în Liga 1.

Numit de urgenţă antrenor la "U" Cluj, Claudiu Niculescu a povestit prima experienţă pe banca tehnică, după meciul cu Pandurii (1-1). "Nu o dată am vrut să mă dezbrac să intru în teren să ajut, însă am o problemă la gleznă şi am preferat să las un jucător care să fie apt sută la sută", a povestit proaspătul tehnician.

Clau-gol a admis că postura de antrenor e mai dificilă: "Acum am realizat că meseria de antrenor este mult mai grea decît cea de jucător. Nu m-a deranjat că domnul Walter a stat pe bancă, dimpotrivă, cred că i-a motivat pe băieţi. Sincer, nu ştiu cine va fi antrenor şi cînd va veni. Eu sînt jucător, în primul rînd, deci voi respecta decizia clubului".

"După această remiză nu consider că am intrat în zona retrogradării. Am încredere în băieţi şi mergem în Giuleşti să scoatem minim un egal"
Claudiu Niculescu, antrenor-jucător "U" Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mihnea80
mihnea80  •  16 Noiembrie 2010, 08:14

e neplacut sa pierzi cu echipe, cu care teoretic, ar trebui sa acumulezi puncte. Remiza asta ma nemultumeste la fel ca infrangerea cu Victoria Branesti. Vin meciuri grele, baieti, TREZITI-VA! HAIDE U!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează