FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Claudiu Niculescu: ”Mă văd antrenor la United, City ori Juventus”

Claudiu Niculescu este neînvins pe banca lui U Cluj
Claudiu Niculescu este neînvins pe banca lui U Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 15:54

Instalat interimar pe banca Universităţii Cluj, în locul demisului Ionuţ Badea, Claudiu Niculescu nu s-a descurcat deloc rău în noua postură. În 2012, formaţia ardeleană a înregistrat trei victorii, cinci remize şi o singură înfrîngere, împotriva Stelei, dar aceasta din urmă a fost cu Ionuţ Badea pe bancă.

6 este locul ocupat acum de ”U” Cluj, cu 42 de puncte în 27 de etape

Rezultatele îl fac foarte încrezător. “În 2013 îmi voi lua licenţa PRO, mi-ar plăcea pe viitor să antrenez la echipe de top. M-aş vedea la Manchester City sau United şi la Juventus, mi-ar plăcea să-mi fac ucenicia la Real. Cred că sînt un antrenor modern, unul căruia îi place disciplina. Nu se poate face performanţă fără asta. Mă bucur că jucătorii au înţeles acest lucru”, a zis Niculescu (35 de ani).

În ultima perioadă el a preferat să stea pe bancă, dar “mă gîndesc serios şi cred că o să mai intru şi eu în teren. Nu am stabilit cînd, dar poate în penultima sau în ultima etapă”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  28 Aprilie 2012, 00:42

ma bucur ca tinteste sus. un mare jucator, mi-a placut foarte mult cand juca. sa-i dea Dumnezeu succese si mai mari ca antrenor.

oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  26 Aprilie 2012, 22:37

pai tu nu stii sa scrii mai niculescule ce sa cauti tu acolo ? :))

alfa_centauri
alfa_centauri  •  26 Aprilie 2012, 21:54
Postat de londra_u_cluj pe 26 Aprilie 2012, 17:53

Braiking niuz pe TranSHITmania laiv (nu si pe tub): Vasile DIN DRAGOSTE s-a inscris pentru noul sezon din Nora pentru mama.Kakaiotii shaormisti care il vor vota vor beneficia de bufet suedez moca la urmatorul meci..daca rezista pana la final si nu-si fac sepuku'n grup:)).

Serios nu am inteles nimic din cometariul tau. Te certai cu mine? Daca da, scrie "x". Altceva nu poti oricum!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează