FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Claudiu Niculescu pentru GSP.RO: "E o zi tristă, mă retrag din cariera de fotbalist" » Cîţi bani are de luat de la U Cluj

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 septembrie 2012 18:54

UPDATE Clubul Universitatea Cluj a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de Claudiu Niculescu, în comunicat fiind menţionată şi suma pe care fostul atacant o solicită reprezentînd restanţe financiare:

"În urma deciziei sale care îi aparţine în întregime, jucătorul mai solicită de asemenea achitarea din partea clubului a sumelor contractuale restante care însumează 84.978 lei".

Vezi mai sus imagini foto cu Niculescu de azi, de la antrenamentul lui U Cluj şi de la sediul clubului!

****

Claudiu Niculescu, 36 de ani, s-a despărţit în această dimineaţă de Universitatea Cluj, reziliindu-şi contractul cu gruparea ardeleană pentru care a marcat 18 goluri în 42 de partide.


Cu toate că începuse antrenamentele de cîteva zile, fotbalistul a decis să întrerupă relaţia cu formaţia la care a fost şi jucător, şi antrenor. E posibil ca în următoarele zile Niculescu să preia banca tehnică a unei echipe. Jucătorul va susţine azi o conferinţă de presă în care îşi va motiva decizia, dar pînă atunci a declarat pentru GSP.RO: "E o zi foarte tristă pentru mine, fiindcă practic mi s-a încheiat cariera de fotbalist. o să văd în continuare încotro o voi apuca, eu cred că mi-am făcut datoria la U Cluj şi nu pot să uit momentele frumoase trăite alături de echipă şi de suporteri".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
s00rin
s00rin  •  25 Septembrie 2012, 09:57

Multumim Cla"U" !!! Caracter, ambitie, devotament. Clujul te iubeste si te va primii oricand inapoi. Succes!

transilvano
transilvano  •  24 Septembrie 2012, 20:01

succes in cariera de antrenor !

alpineunulrestulsuntcopii
alpineunulrestulsuntcopii  •  24 Septembrie 2012, 17:54

dinamo daca are putin respect il ia inapoi. bine, eu vb? steaua n-are respect pt ogararu. am plans cand a plecat la ajax.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează