FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 1-1

Claudiu Niculescu s-a ales cu un cui în mână după meciul cu Mediaș! Antrenorul nu renunță: "Suferim în atac"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 20:13

FC Voluntari a remizat pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-1, însă Claudiu Niculescu, antrenorul ilfovenilor, s-a ales cu o rană destul de urâtă la mâna stângă, după ce a lovit un scaun din zona băncii de rezerve din cauza nervilor.

"Am lovit în mânerul scaunului, acesta era rupt și am intrat cu palma într-un cui. Dar va trece, asta e. Sunt nervi în timpul jocului. Sunt supărat că n-am câștigat 3 puncte foarte importante", a declarat Niculescu la TV Telekom Sport.

...despre 1-1 cu Gaz Metan: "Ei au profitat de singura noastră mare greșeală și au marcat. Suferim în atac pentru că s-a accidentat Tudorie, dar e bine că Bălan a spart gheața. Mă bucur pentru el, începe să-și intre în formă. Sunt un pic limitat la schimbări pentru că pe bancă am avut doi juniori, iar în teren încă un junior"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  26 Noiembrie 2017, 21:47

Daca si Niculescu e antrenor. La Dinamo se potrivea.

raj.kapoor
raj.kapoor  •  26 Noiembrie 2017, 20:24

,,am dat lovit în mânerul scaunului " ...!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează