FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu, out!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2007 00:00

Niculescu resimte iar dureri la inghinali si va reveni in programul normal al echipei abia in turneul din Austria

Au aparut primele semne de ingrijorare pentru Mircea Rednic! In cele doua partide amicale de la Brasov nu l-a putut folosi pe Claudiu Niculescu. Golgeterul "ciinilor" resimte dureri la inghinali, zona in care a mai avut probleme in urma cu o luna. Atunci, Clau-gol a fost convocat la echipa nationala pentru meciurile contra Sloveniei, insa nu a putut evolua din cauza durerilor.

Niculescu a urmat recuperarea, dar situatia lui nu s-a imbunatatit. Doctorul Liviu Batineanu a decis ca fotbalistul sa nu evolueze in nici unul dintre cele doua teste de la Brasov pentru a nu agrava accidentarea. Atacantul de 31 de ani va relua antrenamentele normale in cantonamentul din Austria, ce va debuta miercuri.
Zicu si Catalin Munteanu, incerti

si Catalin Munteanu resimte dureri la spate, acolo unde are probleme de ceva vreme. Face doar stretching si alergari usoare de mai bine de o saptamina. Iar Ianis Zicu, care a evoluat in prima partida amicala, ieri nu a mai putut juca din cauza unei contracturi usoare. Zicu va relua antrenamentele normale zilele acestea, iar Catalin Munteanu va continua recuperarea, urmind ca in Austria sa reintre in program cu lotul dinamovist.

"Nu aveti de ce sa va ingrijorati, nu e nici o alarma. Nu s-a riscat sa joc acum, fiindca ar fi putut sa se agraveze problemele mele. In Austria voi intra la joc"
Claudiu Niculescu

Pulhac are doar bataturi
Fundasul stinga Cristi Pulhac a evoluat contra Otelului doar 20 de minute, cerind urgent schimbarea. Rednic s-a speriat. Chiar daca initial parea sa fie ceva mai grav, Pulhac acuzind dureri puternice la picioare, internationalul de 22 de ani a facut doar basici din cauza ghetelor foarte strimte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează