FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Claudiu Petrila, mesaj pentru fanii Rapidului: „Trebuie să ne ajute să ne trezim”

Alegând să-l împrumute la Rapid pe Claudiu Petrila, 22 de ani, CFR Cluj a economisit 50.000 de euro, bani care ar fi ajuns la Sepsi în cazul unui transfer definitiv.
Alegând să-l împrumute la Rapid pe Claudiu Petrila, 22 de ani, CFR Cluj a economisit 50.000 de euro, bani care ar fi ajuns la Sepsi în cazul unui transfer definitiv.

Articol de , - Publicat marti, 08 august 2023 12:44 / Actualizat marti, 08 august 2023 13:50

Rapid a făcut un nou pas greșit în campionat și a pierdut în fața celor de la FC Voluntari, 2-1, și rămâne pe locul 8 cu 5 puncte obținute, în primele 4 etape.

Transferat de la CFR Cluj, Claudiu Petrila (22 de ani) a explicat că echipa a fost demoralizată după golul încasat în secunda 10 și face un apel la fani.

„Ne punem în acord cu prevederile contractului” » Măsura luată de FCSB pentru a-i îndupleca pe oficialii CSA
FCSB - Nordsjaelland
„Ne punem în acord cu prevederile contractului” » Măsura luată de FCSB pentru a-i îndupleca pe oficialii CSA

VIDEO. Claudiu Petrila: „E normal să ne certe”

„Din păcate, am primit gol foarte repede, apoi am revenit. Am apucat să văd acel gol din secunda 10. A fost foarte greu să ne revenim. E presiune mare să joci la Rapid, dar, într-un fel, e normal. Fanii vin la meci într-un număr foarte mare și e normal să ne certe atunci când nu e bine. Trebuie să ne ajute să ne trezim! Nu știu dacă trebuie îmbunătățim ceva, dar trebuie să fim mai atenți încă din primul minut”, a spus Claudiu Petrila.

„A fost un meci intens în care doar noi am atacat. Pe final, am încercat să stăm cât mai sus. Ei s-au apărat pe două linii și n-am mai reușit nimic. Îmi doresc să ajut cât mai mult clubul, să înscriu. Sunt așteptări mari în cazul meu și trebuie să mă ridic la ele”, a mai precizat Claudiu Petrila.

Cătălin Cîrjan, analizat de Basarab Panduru

Introdus, în partea secundă în locul lui Ștefan Pănoiu, prestația lui Cătălin Cîrjan a fost analizată de Basarab Panduru.

„Nu pot să vin și să spun că a început bine, că a ajuns undeva sus, apoi a căzut. El a venit și a lăsat o impresie bună. Mi se părea că ar putea fi titular și fără regula U21. Acum dă de prima ligă de la noi. Nu e ușoară. Vrăjeală de asta, că te uiți la televizor și vezi cât de slabi sunt ăștia... nu e chiar așa. 

Vor mai fi momente în care cade. Important e cum se ridică. Va fi un sezon greu. Azi a pierdut postul de titular în fața lui Pănoiu, fotbalist cu o experiență mai mare. Ei au o luptă în doi”, a spus Basarab Panduru la „Minutul 91”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Citește și alte știri:

„Ne punem în acord cu prevederile contractului” » Măsură de ultimă oră luată de FCSB pentru a-i îndupleca pe oficialii CSA!

Programul etapei a 6-a din SuperLigă » Când a fost programat derby-ul U Cluj - CFR Cluj

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
parkside
parkside  •  08 August 2023, 15:07

Sa va angajeze un gornist ca sa va sune desteptarea.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  08 August 2023, 14:00

:)))cu suporteri ca ai rapidului o sa ajungi maxim mediocru, sefule

Vezi toate comentariile (2)
Comentează