FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Clauza FABULOASĂ care amână demiterea oficială a lui Edi Iordănescu » 2.648 de euro pentru fiecare minut petrecut pe banca lui CFR Cluj!

Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 21:01

Edi Iordănescu, 40 de ani, ar urma să fie demis de la CFR Cluj după debutul slab de sezon, anunță cei de la TV Telekom Sport, fiind păstrat momentan în funcție doar de clauza uriașă de reziliere. 

Edi Iordănescu a rezistat pe banca "feroviarilor" doar o lună, în care a apucat să încaseze un singur salariu, de 15.000 de euro. Clauza de rezilere menține încă suspansul în privire cu demiterea lui Edward. Campioana României ar trebui să scoată din buzunar 700.0000 de euro!

Iordănescu a stat pe banca celor de la CFR doar 3 meciuri oficiale: Supercupa României, câștigată în fața celor de la U Craiova, scor 1-0, cu FC Botoșani în Liga 1, scor 1-1, și eșecul din preliminariile Ligii Campionilor, 0-1 contra lui Malmo.

Astfel, dacă ar fi demis, Iordănescu ar fi remunerat cu 2.648 de euro pentru fiecare minut petrecut pe bancă!

Vezi și: Cine e favorit să îl înlocuiască pe Edi Iordănescu la CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  26 Iulie 2018, 11:40

Nici Concei=ciao nu are ce sa faca acestei echipe. Jucatorii sunt biciuiti de Dan la max. Mai mult nu pot da. Si se vede asta.

magic4ever
magic4ever  •  26 Iulie 2018, 09:53

Au gresit de la inceput cei de la CFR...nu il recomanda nimic pe Edi Iordanescu sa preia echipa campioana...nu a rupt gura targului la Astra...aveau nevoie de un antrenor cu experienta precum Piturca, Rednic sau Boloni...

magic4ever
magic4ever  •  26 Iulie 2018, 09:51

Iordanescu Jr. cred ca s-a consultat cu Piturca inainte sa semneze contractul cu CFR:) Doar Piti isi face contracte beton si se alege cu milioane de euro dupa ce este demis:)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează