FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CFR CLUJ 1-2

CLINCENI - CFR CLUJ 1-2. Bălgrădean a spus ce detaliu l-a convins să trădeze FCSB: „A fost mai important!”

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1. Cristian Bălgrădean (32 de ani) a debutat în Liga 1 pentru campioana României. +22   FOTO
CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1. Cristian Bălgrădean (32 de ani) a debutat în Liga 1 pentru campioana României.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 19:33 / Actualizat luni, 24 august 2020 10:33

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1. Cristian Bălgrădean (32 de ani) a debutat în Liga 1 pentru campioana României. 

„Îmi era dor de fotbal, după ce am stat şase luni, dar cel mai important e că am reuşit să câştigăm în această seară. De mâine ne putem gândi la meciul cu Dinamo Zagreb. Îmi lipseau jocurile de atâta timp. O perioadă destul de grea pentru mine. Dar am trecut cu bine peste ea şi sper să continui pe aceeaşi linie”, a declarat Bălgrădean la Look Sport. 

De ce a plecat Bălgrădean de la FCSB

Cristian Bălgrădean (32 de ani) a fost protagonistul unui scandal imens sezonul precedent. S-a înțeles cu CFR Cluj, deși se afla sub contract cu FCSB. Portarul a vorbit despre această alegere. 

„Nu aş vrea să mai vorbesc despre acea perioadă. Am stat doi ani de zile acolo, a fost ok, nu m-am certat cu nimeni, deci pentru mine nu e nicio problemă. Decât că am semnat cu rivala şi atâta tot. Cred că 99% dintre fotbalişti făceau la fel cum făceau eu. Nu aş vrea să divulg cu ce au venit în plus. Mai importantă a fost şi partea financiară, cu siguranţă. Şi, în primul rând, Steaua  nu mi-a propus prelungirea contractului”, a comentat Bălgrădean. 

+18 FOTO

Dan Petrescu: "Per total nu sunt mulţumit de joc, dar sunt mulţumit de rezultat"

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Mihai Stoica, primul atac la CFR Cluj din acest sezon: „A început campionatul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
loko1
loko1  •  24 August 2020, 17:28
Postat de catalynn pe 24 August 2020, 06:51

Bă chele, uite ca aici sunt de acord cu tine, “numai un inconștient frustrat ar fi putut face un asemenea comentariu, Balgradean a dat dovada de lipsa de caracter și onoare” spunând Steaua in loc de FC fcsb! :-)))))

Terminți cu Steaua armatei că nu va mai intra în liga 1 în veci. Nu plăteșteArmata din buget salarii de liga 1,pentru că 2% din buget merge pentru armament.Oricât am vrea adevărul totdeauna e spus fără să vrei,si asta o va face inconstient oricine,așa cum a spus și Pufi.Datorită unor legi făcute precum compozitorii manelelor,sau trezit câțiva generali ,care nu au avut parte,din banii de la Becali,și au găsit ,altă intepretare a legii ,au găsit instanța potrivită(că si ei sunt fani ,dar nu ai armatei ) și uite cum s-a născut Fcsb.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  24 August 2020, 08:51

Păi dacă gigi nu i-a propus prelungirea, Pufi de ce nu s-a dus să pupe inelul și să facă ascultare de stăpân și a semnat alt contract? Trebuia să stea la stână, să nu-l supere pe stăpân și să se mulțumească cu telemeaua proaspătă. Ce caracter dom'ne. !!!!

catalynn
catalynn  •  24 August 2020, 06:51
Postat de skins_berceni pe 23 August 2020, 23:59

Numai un inconștient frustrat ar fi putut face un asemenea comentariu....Balgradean a dat dovada de lipsa de caracter și onoare. Gigi Becali l-a scos din mocirla în care se zbătea și i-a dat o noua șansă. Atât.

Bă chele, uite ca aici sunt de acord cu tine, “numai un inconștient frustrat ar fi putut face un asemenea comentariu, Balgradean a dat dovada de lipsa de caracter și onoare” spunând Steaua in loc de FC fcsb! :-)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează