FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CHINDIA 1-0

CLINCENI - CHINDIA 1-0. Viorel Moldovan, furios pe jucători: „I-a întors ca pe clătite la gol!”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 19:08 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 11:57

Viorel Moldovan, antrenorul Chinidei Târgoviște, n-a digerat prea bine eșecul cu Academica Clinceni, scor 0-1. Tehnicianul de 47 de ani și-a criticat jucătorii pentru lejeritatea cu care au primit unicul gol al partidei. 

Andrei Pițian, fundașul oaspeților, a fost luat în colimator de Viorel Moldovan după meci. Antrenorul Chindiei i-a reproșat acestuia modul în care a gestionat faza din care Academica Clinceni a deschis scorul. 

„I-a întors ca pe clătite Vojtus și a înscris golul victoriei. N-am fost inspirați, n-am produs prea multe ocazii pe fază ofensivă. Am pierdut trei puncte importante împotriva unei contracandidate. 

Pițian trebuie să se concentreze să joace. Plânge că nu joacă, a avut oportunitatea să rezolve o fază și n-a făcut-o. Trebuie să ne trezim, să luăm puncte cu Iașiul și să ne revenim. Când te lupți pentru evitarea retrogradării, orice punct este important. Azi, n-am fost inspirat în a alege unele elemente din echipă”, a spus Viorel Moldovan, la Look Sport. 

Academica Clinceni - Chindia Târgoviște 1-0

Ilie Poenaru: "Am câștigat un meci de 6 puncte, dar nu am rezolvat nimic dacă nu vom avea continuitate"

Citește și alte știri despre meciul Academica Clinceni - Chindia 1-0: 

ACADEMICA CLINCENI - CHINDIA 1-0. Victorie pentru formația lui Ilie Poenaru, care urcă pe 4 în play-out! Vezi cum arată clasamentul ACUM

FOTO Se întâmplă în România » Imagini comice din Clinceni - Chindia: cum s-au adăpostit cei de pe bancă de ploaia torențială

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lukdan
lukdan  •  22 Iunie 2020, 19:42

Esti cel mai slab antrenor din primele 3 ligi din RO. Moldovane te visezi antrenor? Ai marginalizat jucatorii locali sa bagi toate petardele gen Bic, Ivancic, Barbu, Pitian. Vai de capul tau!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează