FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CRAIOVA 1-0

„S-a răsturnat găleata cu lapte!” » Atmosferă dezolantă la Craiova, după un meci foarte slab

Academica Clinceni a învins-o pe Craiova, scor 1-0, în runda a 5-a a play-off-ului din Liga 1. Marius Constantin (36 de ani), stoperul oltenilor care a marcat în proprie poartă, și-a prezentat scuzele la final pentru momentul nefericit din minutul 53. +7   FOTO
Academica Clinceni a învins-o pe Craiova, scor 1-0, în runda a 5-a a play-off-ului din Liga 1. Marius Constantin (36 de ani), stoperul oltenilor care a marcat în proprie poartă, și-a prezentat scuzele la final pentru momentul nefericit din minutul 53.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 23:00 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 23:23

Academica Clinceni a învins-o pe Craiova, scor 1-0, în runda a 5-a a play-off-ului din Liga 1. Marius Constantin (36 de ani), stoperul oltenilor care a marcat în proprie poartă, și-a prezentat scuzele la final pentru momentul nefericit din minutul 53.

Programul integral din play-off

„E o înfrângere dezamăgitoare. Nu pot să-mi explic. Nu putem să spunem că n-am avut prospețime. Am venit cu încredere după victoriile cu FCSB și CFR, dar acum s-a răsturnat găleata cu lapte!

Era o partidă foarte importantă pentru noi. Sunt în van victoriile obținute împotriva contracandidatelor la titlu. Mai sunt 15 puncte puse în joc, totuși. Dacă renunțăm acum, mai bine să plecăm în vacanță. 

Trebuie să jucăm până la capăt. Vreau să îmi cer scuze în fața colegilor, a suporterilor și a staff-ului pentru acest autogol”, a declarat Constantin la Telekom Sport.

Nu avem nicio scuză, trebuia să ne adunăm după meciul cu FCSB și să câștigăm. Primul motiv e oboseala, apoi lipsa de inspirație. Nu ne-am creat ocazii. N-au avut nici ei mari situații, dar fotbalul te pedepsește. E o dezamăgire mare. Voiam să legăm 3 victorii la rând, CFR și FCSB se puteau încurca luni
Nicușor Bancu, fundaș Craiova

10 meciuricu gol încasat avea Clinceni până la partida contra Craiovei

Cum arată lupta la titlu în Liga 1

Cele mai tari cadre din Clinceni - Craiova 1-0

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+3 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dusan Uhrin se ia de propriul jucător: „Nu-mi place! Nu e stilul meu”

Bouhenna a plecat de la Sepsi: „Am semnat! M-au dorit 3 cluburi din Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
dansy
dansy  •  04 Mai 2021, 17:49
Postat de Marian Dobrica pe 02 Mai 2021, 23:46

La olteni s-a rasturnat caruta cu prosti, nu sint constanti

Numai un om needucat poate scrie asa ceva.Ca de prostie,clar nu duce lipsa!

dansy
dansy  •  04 Mai 2021, 17:47
Postat de Adrian Și Atât pe 03 Mai 2021, 06:43

Dumnezeu nu dă cu parul! dă după inima omului. Și nu mă bucur de ceva ce nu mă intresează, dar da de abia aștept să intrăm în A și jucăm cu clona PSD. Chiar dacă suntem acum la alt nivel valoric avem în spate suporteri și trecutul.

O sa vedem cati suporteri veti avea si ce rezultate.Cred ca o luptati pentru evitarea retrogradarii cum au facut toate echipele familiei Mititelu.

dansy
dansy  •  04 Mai 2021, 17:45
Postat de George Adrian Popescu pe 03 Mai 2021, 10:27

Craiova are probleme reale, care persista de foarte multa vreme si carora staful nu le-a cautat rezolvare. In atac, exceptandul e Kolici, nu avem jucatori de gol, nu avem jucatori de patrundere si nu stim sa tragem la poarta. Foarte slaba eficienta a atacului, argumentata de joc si statistici, sustin din plin aceasta. Jucam ca lahandbal, poate, poate, nu se pozitioneaza corect un adversar. In aparare, situatia este la fel de critica pentru ca, exceptandul pe Papp, ceilalti fundasi centrali nu stiu ce sa facacumingia cand o au. De aici si interminabilele si neproductivele pase intre ei, sau la portar, sa o degajeze acesta caci ei nu se pricep. Cand fundasii nu stiu sa iasa cu mingia la picior, pentru a sustine atacul, mijlocul devine debusolat.

Ti se pare ca Bancu si Vatajelu nu stiu sa iasa cu mingea din aparare mai desteptule?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează